צלי כתף

עטרה 22

New member
צלי כתף

מתכוונת להכין את הצלי שהעלתן פה השבוע.
האם אני יכולה להשתמש בבשר קפוא?
תכוונו אותי בבקשה איזה בשר לקנות.
תודה
 

utoo

New member
אני אישית לא אוהבת בשר קפוא

אבל לפעמים ההפרש במחיר הוא גדול וכל אחד עם השיקולים שלו. אם קונים טרי מבקשים כתף או פוליקה. פוליקה הוא חלק מהכתף שמוכר כנתח מס׳ 5.
הצלי מנתח הזה יוצא רך וטעים מאוד. יש לו באמצע פס ג׳לטיני שדי נעלם בבישול ארוך. כשמדובר בבישול ארוך ההבדל בין טרי לקפוא פחות משמעותי.
לנסות לקנות בשר קפוא שלא עבר תהליך עיבוד. אם אני לא טועה יש בשר כזה שמגיע מארגנטינה.
 
למעלה