צלי עוף ותפוחי אדמה
צלי עוף ותפוחי אדמה שמוסיפים לסיר אחרי שהעוף מבושל...ראו למטה. צלי עוף ותפוחי אדמה מאת:פירגה 8 כרעי עוף גדולים יפים---- חצויים בצל גדול פרוס 3 גזרים חתוכים פרוסות כף סילאן עשבי תיבול-פטרוזיליה-כוסברה חצי כוס עגבניות כתושות בלי הקליפה רבע כפית קינמון כמון וכורכום לטעם – מוסיף המון חצי כפית פלפל שחור מלח לטעם. לטגן בצל וגזר כ-5 דקות בבחישה. להוסיף סילאן ועוף ולערבב. לטגן ולהזהיב את חלקי העוף להוסיף יתר המרכיבים ולערבב. להוסיף מים 4\3 מגובה העוף. להרתיח ולהמשיך לבשל על אש קטנה כשעה (ברתיחה איטית) לטעום ולשפר טעם. כשהעוף כבר מבושל----להוסיף לסיר 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים--חתוכים פלחים להכניס את התפוחים מתחת לעוף. יש מספיק נוזלים. שינוי קטן שהכנתי היום: היום שמתי את פלחי התפוחים בניילון רגיל מתובלים היטב בשמן זית , מעט שום טרי, פפריקה,מלח,פלפל,מעט קינמון ומעט כורכום וערבבתי מבעד לניילון--- עד שהתפוחים התכסו במרינדה כשהעוף מוכן אחרי כ-40 דקות הפכתי את תכולת התפוחים המתובלים (בלי הניילון כמובן) מעל לעוף וסגרתי היטב את המכסה. תפוחי האדמה לא נוגעים בנוזלים ומתבשלים מהאדים. מבשלים עוד כ-30 דקות או עד שרכים. עשיתי ליד אורז ----בניחוח תה צ'אי מסאלה.-----פשוט הוספתי כמה שקיות תה למים הרותחים
תהנו
צלי עוף ותפוחי אדמה שמוסיפים לסיר אחרי שהעוף מבושל...ראו למטה. צלי עוף ותפוחי אדמה מאת:פירגה 8 כרעי עוף גדולים יפים---- חצויים בצל גדול פרוס 3 גזרים חתוכים פרוסות כף סילאן עשבי תיבול-פטרוזיליה-כוסברה חצי כוס עגבניות כתושות בלי הקליפה רבע כפית קינמון כמון וכורכום לטעם – מוסיף המון חצי כפית פלפל שחור מלח לטעם. לטגן בצל וגזר כ-5 דקות בבחישה. להוסיף סילאן ועוף ולערבב. לטגן ולהזהיב את חלקי העוף להוסיף יתר המרכיבים ולערבב. להוסיף מים 4\3 מגובה העוף. להרתיח ולהמשיך לבשל על אש קטנה כשעה (ברתיחה איטית) לטעום ולשפר טעם. כשהעוף כבר מבושל----להוסיף לסיר 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים--חתוכים פלחים להכניס את התפוחים מתחת לעוף. יש מספיק נוזלים. שינוי קטן שהכנתי היום: היום שמתי את פלחי התפוחים בניילון רגיל מתובלים היטב בשמן זית , מעט שום טרי, פפריקה,מלח,פלפל,מעט קינמון ומעט כורכום וערבבתי מבעד לניילון--- עד שהתפוחים התכסו במרינדה כשהעוף מוכן אחרי כ-40 דקות הפכתי את תכולת התפוחים המתובלים (בלי הניילון כמובן) מעל לעוף וסגרתי היטב את המכסה. תפוחי האדמה לא נוגעים בנוזלים ומתבשלים מהאדים. מבשלים עוד כ-30 דקות או עד שרכים. עשיתי ליד אורז ----בניחוח תה צ'אי מסאלה.-----פשוט הוספתי כמה שקיות תה למים הרותחים