צללים..

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
צללים..

לפעמים אני רואה מין נצנוצים כאלו באוויר.. מין דברים שקופים קטנטנים שיורדים מלמעלה למטה..ולפעמים עפים הצידה קראתי פעם שמישהו פה כתב שכשהוא צריך סימן או תשובה למשהו..הוא גם כן רואה מין ניצנוצים כאלו באוויר.. אני רואה אותם רק שאני מתרכזת באוויר הריק ובוהה בו.. מה אתם אומרים? זה משהו רוחני? או סתם איזה קושי בראייה?

Swicca

New member
אולי את עיוורת :p

אני צוחק כמובן.. :) אבל מה שזה כן נראה, אחת משתי אופציות. לפעמים יש לנו סריטות או פגמים בקרנית וזה יכול להראות לנו כתמים כאלו שמרחפים להם כשאנחנו מתרכזים בחלל ריק למשל. אופציה שנייה היא שאת בעצם הבאת את עצמך למצב שבו את רואה את האנרגיה באויר. משמעות נסתרת לא נראה שיש פה. ^^

CF15

New member
חח חמודP:

אני מעדיפה ת'אופציה השניה.. זה יותר הגיוני בהתחשב בעובדה שזה קורה בסביבת אנשים..מעל אנשים..וכאלה..

Swicca

New member
אז כנראה שזה מספר 2 :)

כולם יכולים לראות אנרגיה ולא תמיד יודעים מה זה החרא הצף הזה עד ששואלים אחרים ומבינים שזה אותו הדבר. אני מאוד שמח בשבילך.. ובהצלחה עם זה. ;)

SVS1

New member
למה לשלול?

האמת שגם אני רואה משהו דומה. זה מופיע באופן אקראי למשך זמן מסויים (פעם קצר פעם ארוך) ונראה כמו יתושים (אין לי חיה אחרת שאני יכול לחשוב עליה שעפה ככה, למרות שאין לזה צורה חוץ מנקודה) קטנים ובוהקים (מאוד) שעפים בלי קשר. פעם יש הרבה פעם יש פחות. אני צודק? אני לעומת זאת רואה את זה בלי קשר לבהייה ספציפית או למבטים פעלתניים. זה מופיע והולך באקראי. כמובן שהלכתי לבדיקת ראייה בשביל לשלול, אבל הכול בסדר. אני לא חושב שככה נראית אנרגיה.... אבל בעצם, מאיפה לי :)

CF15

New member
יתושים זה לא..

אצלי זה לא דומה ליתושים.. אולי התזוזה כן..כי היא די מהירה לעיתים.. אבל זה פשוט צורות קטנות שקופות..יש להם כאלה פסים.. ונכון..הן באמת באות באקראי באמצע החיים..בלי להתרכז וכאלה.. חח מעניין..

SVS1

New member
אלו לא יתושים.

התכוונתי יתושים כי הם עפים בצורה מוזרה. הם לא דומים ליתושים!

MetalSinagouge

New member
או כן אני יודע על מה מדובר.

אני זוכר שכשהייתי קטן הייתי מפעל מזה (ילדות קשה). אני חושב שזה קשור לעצבי הראייה בדיוק כמו שאם תלחץ על העיניים תראה כל מיני צבעים מוזרים (בדומה למה שקורה כשלוחצים על צג של מחשבון לא איכותי). עוד משהו שמחזק את זה שהתופעה היא פיזיולוגית וקשורה לעיניים זה שאם מנסים לעקוב אחרי הדברים האלה הם פשוט מתחילים לעוף במהיריות בלתי אפשריות לאותו כיוון שהזזת את העיניים. מקווה שזה יצא ברור.

gwizard

New member
מוכר לי

יש מצב שמה את חווה זו התחלה של ראיית הילה. גם לי הייתה תופעה כזו עד שלמדתי לראות את ההילות בצורה מסודרת. נסי לפתח את זה, עולם חדש יפתח בפניך. במלוא מובן המילה

CF15

New member
שמתי לב למשהו

אחרי שהתחלתי ממש להתמקד בזה שמתי לב שזה מוקרן מאנשים הצידה כאילו קופץ מהם או מלידם..ועולה ויורד ולפעמים עולה יורד ושוב עולה זה נמצא הרבה באוויר הריק.. כלומר..לא מעל אנשים.. מה שאומר שיכולהיות שזה אנרגייה.. כשאתה אומר לפתח את זה..איך?

Swicca

New member
אהממ..

אם לומר לך תאמת זה פשוט קשה יותר לראות את האנרגיה של אנשים, מאשר את זו ששוחה לה באויר. כשזה מגיע לאנשים צריך לא לאבד ריכוז ולשים לב למה שהם מקרינים סביבם.

gwizard

New member
זה הכל בזווית העין

ישנם אינספור ספרים, מדריכים ואתרים אשר מסבירים איך לראות הילה. בעברית, ישנו ספרון חביב שמסביר את השיטה בצורה לא רעה. http://www.natalie-shop.com/nooei/nooei-aoaoeu/eeoea-ioaau-ai-oaa-au-aeaeeiae/prod_141.html כמובן שישנם גם מאות אתרים שמסבירים את אותו הנושא אך לא ידוע לי על כאלה שעושים זאת בעברית. אולי אני באמת צריך לשחרר את המאמר שיש לי על הנושא אך לפני כן אני חייב לבקש אישור של תלמידתי אשר כתבה אותו. טיפ חשוב: תרגול, תרגול ועוד תרגול. בלי תרגול לא תראי תוצאות (literally).

CF15

New member
לא..

זה קורה כל הזמן.. כשאני יושבת..כשאני שוכבת..כשאני עומדת.. זה פשוט נמצא שם באוויר.. גם כשאני מחפשת את זה..אני רואה את זה.

PurpleFilth

New member
=] קרה לי גם, בהתעוררות שלי.

הבזקי אור, נקודות מרחפות, זרמי אוויר. באיזה שהוא שלב מבחינים בין מה שרק אתה יכול לראות, ובין מה שכולם רואים כמוך. השוק הגדול שקיבלתי היה, כשראיתי משהו רץ, וידעתי שאין לו קיום פיסי, אבל גם האדם השני שהיה איתי בחדר ראה את אותו הדבר.

CF15

New member
הבזקי אור ונקודות מרחפות..

זה בדיוק מה שאני רואה.. והצללים השקופים האלה שיורדים ועולים.. אבל מה זה המשהו הרץ הזה? יצור? או סתם חלקיק אור?

PurpleFilth

New member
קשה להגיד בוודאות אם זה

ביטוי ויזואלי של אנרגיה, או סתם פאק של העיניים שלך. אם זה ביטוי ויזואלי של אנרגיה, זה יכול להיות חלק מהילה, נשמה שאין לה קיום פיסי, או סתם חלקיקי אנרגיה מרחפים. אני חושבת שהדרך הכי פשוטה לבדוק את העניין זה ליצור כדור אנרגיה ולראות אם הוא נראה אותו דבר.

לדעתי- תעתועי ראייה

אני יודעת על מה את מדברת, זה קורה להרבה אנשים, עד עכשיו הייתי בטחה שזה קורה לכל אדם אבל אולי זה לא בהכרח נכון. לי לפחות זה קורה, בעבר הייתי מנסה להתרכז בזה או להפך, להתעלם מזה כדי לראות מה יצא, אבל אחרי דקה דקה וחצי זה נעלם. חיפשתי על זה קצת אבל לא מצאתי כלום כי אין לזה תיאור מי יודע מה ברור, "כדורי אוויר" ימצא לך לינקים לאתרים על רובים ונקודות שקופות לא ימצא לך משהו שקשור. אז ויתרתי על הרעיון. לדעתי אלו תעתועי ראייה, משהו שקשור לתזוזה כלשהי של העיניים כמה רגעים לפני זה, עייפות אולי, לפעמיפ יכול להיות באמץ שזה נובע מבעיות בלחץ דם. אני לא חושבת שיש לזה איזשהו הקשר "מאגי". זה כמו שאם תתמקדי באויר לזמן מה תתחילי לראות פסים או נקודות, זה פשוט משחק של העין. אבל כן מעניין אותי לדעת מה זה, אז אני אערוך מאוחר יותר חיפוש על דברים כמו ראייה או תעתועי ראייה ונראה מה זה ימצא לי.

למעלה