ק
קובי אלפסיי39
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
צ'לסי נגד לסטר לצפייה ישירה, צ'לסי נגד לסטר שידור חי, צ'לסי נגד לסטר שידור ישיר, צ'לסי נגד לסטר לצפייה ישירה - תקציר המשחק: הכותרת הזו יצאה כששכבתי על המיטה שלי. אני לא יודע מה לעשות; אני מתמהמה הרבה ולא עושה כלום בשביל הכתיבה שלי. אז החלטתי פשוט לא לעשות כלום. אני מפסיק לגלול ברשתות החברתיות ומתחיל לחשוב מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הכתיבה שלי. ואז אני ממשיך לחפש משהו שאוכל לשפר בכתיבה שלי. חשבתי שמפגש הכתיבה שלי לא נעשה ביעילות. חשבתי שאני צריך לתכנן יותר על הכתיבה שלי. כתבתי יומיים רצופים לפני כן, ואז הפסקתי. לאחר שהפסקתי, הערכתי וניסיתי לתכנן עוד סשן כתיבה חדש. כל זה קורה הרבה פעמים. האם אתה חווה את זה פעם? אם תמשיך לעשות את זה, אתה עלול ממש להתמהמה עם מה שאתה צריך לעשות. אתה מנסה לעשות משהו פרודוקטיבי בזמן שאתה בעצם מתמהמה לגבי מה אתה צריך להתמודד. אתה אפילו לא מבין שאתה מתמהמה כי אתה עושה משהו שאתה חושב שיעזור לך לנקוט בפעולה. אתה לא נוקט בשום פעולה. אתה רק ממשיך לדמיין ולתכנן. זכרו שללא ביצוע, מטרת חלום היא רק חלום. אז תתחיל להתבלבל לגבי הסיבה שאתה לא משיג את המטרות שלך או נוקט בפעולה כלשהי. עקביות היא המפתח אתה מתכנן פעם אחת, ואז נוקט בכל יום. כדי להיות מעולה בכתיבה, אתה צריך לכתוב כל יום. כדי להיות מעולה בנגינת מוזיקה, אתה צריך לנגן מוזיקה כל יום. כדי להיות מעולה בדיבור, אתה צריך לתרגל דיבור כל יום. אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לכתוב, או אולי אתה צריך לתרגל את הכישורים שלך.