צלעות טלה/כבש מעושנות../images/Emo202.gif
צלעות טלה/ כבש נשלח ע"י: פדרו :יש להכין מרינדה מהחומרים הבאים (כמויות - לפי כמות הבשר ועל פי הטעם) שמן זית פפריקה מתוקה פפריקה חריפה מלח פלפל שחור יין לבן שיני שום כתושות עלי דפנה כתושים 4 כפות דבש לכל 6 צלעות 2 כפות חרדל לכל 6 צלעות ,לערבב היטב ולהכניס את הצלעות למרינדה בקערה או שקית ניילון . .לשמור למשך הלילה במקרר .לערבב מידי פעם .זמן עישון: כשעתיים וחצי עד שלוש שעות .טמפרטורה מומלצת 100 - 110 מעלות
צלעות טלה/ כבש נשלח ע"י: פדרו :יש להכין מרינדה מהחומרים הבאים (כמויות - לפי כמות הבשר ועל פי הטעם) שמן זית פפריקה מתוקה פפריקה חריפה מלח פלפל שחור יין לבן שיני שום כתושות עלי דפנה כתושים 4 כפות דבש לכל 6 צלעות 2 כפות חרדל לכל 6 צלעות ,לערבב היטב ולהכניס את הצלעות למרינדה בקערה או שקית ניילון . .לשמור למשך הלילה במקרר .לערבב מידי פעם .זמן עישון: כשעתיים וחצי עד שלוש שעות .טמפרטורה מומלצת 100 - 110 מעלות