צלעות כבש בחתיכה אחת
קודם כל, ברכות על הפורום, זה עתה גיליתי אותו אצל הקצב הרגיל שלי קניתי צלעות כבש וביקשתי שלא יפריד לי אותן (ארבע צלעות, בערך קילו-שלוש-מאות). עשיתי אותן כמו רוסטביף-סינטה - בתנור על חום גבוה ואחר כך חום נמוך, אבל משהו לא הסתדר שם. השומן נחרך והיה מאוד טעים, אבל הבשר - היה נא. מה אני צריך לעשות בפעם הבאה?
קודם כל, ברכות על הפורום, זה עתה גיליתי אותו אצל הקצב הרגיל שלי קניתי צלעות כבש וביקשתי שלא יפריד לי אותן (ארבע צלעות, בערך קילו-שלוש-מאות). עשיתי אותן כמו רוסטביף-סינטה - בתנור על חום גבוה ואחר כך חום נמוך, אבל משהו לא הסתדר שם. השומן נחרך והיה מאוד טעים, אבל הבשר - היה נא. מה אני צריך לעשות בפעם הבאה?