צלצול טלפון

m i c h a l i

New member
צלצול טלפון

לפני כמה דקות האדם שקורא לעצמו אבא שלה על הקו אני יכול לדבר עם הבת שלי? לא למה לא? לאן נעלמת שנתיים וחצי? שנה ושמונה חודשים (אני ספרתי כבר שני ימי הולדת שלה שחלפו מבלי לשמוע ממנו) ב ס ד ר אז אני יכול לדבר עם הבת שלי? לא למה? בואי נתבגר (????!!!!!!#####&&&&WTF) תלך לבית המשפט ותבקש לראות אותה אני לא רוצה להילחם בך אל תתקשר לפה יותר ניתוק שתיקה. כאב חד בחזה. עצב מעורב בכעס והרגשה של חוסר אונים. הוא נזכר שהוא אבא שלה. מותר לקלל פה בפורום הזה?

../images/Emo4.gif תרשי לי לעזור לך לקלל

מחזיקה ממך בהחלט! כואבת את כאבך - בת כמה הילדה?

וואהו ../images/Emo204.gif

גיבורה אמיתית ! כנגד כל הפחדים שלנו הם פשוט גדלים לאנשים קטנים . איך היא מתמודדת עם העובדה שאבא לא בא או לא מתקשר? אצלי אני לפעמים שומעת את השיחות הקטנות שלהן - איך שהן לא כ"כ אוהבות ללכת לאבא , מנסות למצוא מזימות איך לצאת מזה...

עליזה 63

New member
מיכלי שיחקת אותה אחותי וואלה

קבלי חיבוק ממני יפתי. וכן תעשי את זה מסודר דרך בית משפט . וזה בתנאי שהוא ירצה לראות אותהאו שפתאום הרגשי אשמה גברו עליו לכי תדעי?

m i c h a l i

New member
שום רגשות אשמה

כפי שאני מכירה אותו הוא בטח צריך ממני משהו. אני לא מתכוונת ליפול שוב למלכודת שלו במסווה של "רוצה להיות אבא"

m i c h a l i

New member
היא מתמודדת

הוא כבר עשה זאת בעבר. היתה תקופה שלא שמענו ממנו 3 שנים ואז שוב הוא צץ ואני האמנתי שמגיעה לו הזדמנות להוכיח שהוא יכול להיות אבא ... זה עבד לתקופה של שנה ואז שוב נעלם לשנתיים עד אתמול. כמובן שאין צורך לציין שבכל התקופה הזו לא קיבלנו ממנו שקל מזונות (למרות שיש פסיקה) ואני עדיין משלמת את החובות שלו... כרגע אין לה עיניין לפגוש או לדבר איתו. שאלתי אותה. היא אמרה שהוא לא ענה לה כשהיא התקשרה אליו (לפני שנתיים) כמה פעמים אז היא לא מעוניינת. אני בטוחה שבתוך תוכה יש בה עצב אבל מה שאני יכולה לעשות כרגע זה להגן עליה מהקשר הלא בריא איתו. ברור לי שהוא יעלם שוב ואני לא מוכנה שישבור שוב את ליבה. אם הוא באמת רוצה לראות אותה שיפנה לבית המשפט ואני אקיים את מה שבית המשפט יחליט.

m i c h a l i

New member
תודה יקירה ../images/Emo24.gif

היום כבר פחות עצובה יותר כואבת בגלל הילדה. פשוט לא מגיע לה אבא כזה...

daniela1975

New member
רק תזהרי מהמנהלת..היא די קשוחה...לא מאפשרת

להשתמש בשפה כזו בפורום...
אני חושבת שבמצב כזה יש דברים שמותר לעשות. חושבת שנהגת נכון, לא ייתכן שהם יצוצו להם מתי שרק מתחשק ונח להם. לילדים הללו יש רגשות גם
לפעמים הנזק שנגרם עקב ניתוק טוטאלי מהאב עדיף על הנזק שנגרם וייגרם מחוסר היציבות הזו, מהטלטלות הנפשיות אותן צריכים לעבור הילדים, מהיעלמות פתאומים, אכזבות ורגשות האשם שנגרמים כתוצאה מכך. תהיו חזקות

m i c h a l i

New member
גם אני חושבת ככה...

ואם יש בית משפט שחושב אחרת - דיינו. אני לא חושבת שיש היום שופט או שופטת שיאמינו לו. הרי היו לו בעבר הסדרי ראיה וביטלו לו אותם. פעם חשבתי שקצת אבא עדיף מכלום אבא. היום אני חושבת שאבא שהוא כלום עדיף שלא יהיה בסביבה של הילדה. וכן, עדיף בלעדיו. אם היא תרצה ממנו תשובות כשתגדל היא תדע למצוא אותו.

ilani7

New member
מיכלי, מחזק ידייך ...

חושב שאת צודקת מאוד וכאב לא יכול להבין "אבות" כאלה. תשתדלי לא להגיע לבתי משפט, אלה יכולים להפתיע לרעה.

ש ו פ י ת

New member
מיכלי

מיכלי ...כל הכבוד שאת שם בשבילה בשביל ילדה מתוקה שלא אשמה בחוסר היציבות של אביה חוסר יציבות שלא שייך אליכם זה שלו וזה קוד התנהגותו בעולם זה פוגע בו בכל מקום ...הוא לא יכול לברוח מזה . הייתי רוצה לכתוב לך גם - כל הכבוד אבל איני חושבת שזה נכון אני הייתי מבקשת ממך משהו קטן לפני שיצאו ממני צמד המילים הללו הייתי מבקשת שלמרות הכעס הנורא שיהיה לך כעס על המצב ולא כעס עליו כעס עליו יזיק לבתך מול גברים אחרים חלילה בעוד כמה שנים היא יונקת את זה ממך בהוויה גם אם אינך אומרת כלום כעס על המצב ילמד אותה להבין שלא הכל תלוי בנו שאנו מקבלים את המצב אם גם לא נעים לנו אבל אנשים אינם מנסים לפגוע בנו אלא זו בעצם הצורה שבה הבעיה שלהם יוצאת החוצה היא פוגעת בנו על שום הקשר שיש לנו איתם הדברים שאני אומרת יקפיצו אותך אבל את ובתך חשובות בעיני יותר מהאגו אנא על תעני לי בכלל אלא אם לאחר שבוע תרצי ועשי זאת רק במסרים הפנימיים רק ביני לבינך בבקשה בבקשה תשני על זה שבוע תני לזה לעשות את העבודה ברור לי שאת משלמת את חובותיו הדבר אינו חדש לי במובן שעברתי גם את זה ואסור לי לשפוט רק לבקש למען הקטנה עברי שם תהליך כדי שלא תתנגד לקשר עם גברים בעתיד רק עבורה תשתדלי לשנות אגב לגבי תוכן הדברים שנאמרו מצויין לשלוח אותו לביה"מ ולדרוש בדיקת מסוגלות הורית בברכה והרבה אהבה שופית

m i c h a l i

New member
שופית יקרה ... תודה על המילים החמות

ברור לי שכוונותייך טובות. אני לא חושבת שאת מכירה את הסיפור במלואו. אז אספר בקצרה ובלקוניות ברשותך את השתלשלות האירועים מאז שנפרדנו: הילדה בת שנה -עברתי לגור אצל הוריי עם הקטנה. עד גיל שנתיים הייתי מביאה אותה לפגוש אותו כל שבת. מגיל שנתיים עד גיל חמש - שקט תעשייתי - הוא נעלם. בגיל חמש - הוגשו המסמכים והתביעות לבית המשפט לצורך מזונות והסדדרי ראיה. נקבעו מזונות . נקבעו הסדרי ראיה במרכז קשר. במשך חצי שנה הוא מגיע למרכז הקשר בקביעות ומנסה להגדיל את הסדרי הראיה כך שיוכל להיפגש איתה מחוץ למרכז למרות התנגדותי. לדיונים שהוא יזם להגדלת הסדרי הראיה הוא לא מגיע. הסדרי הראיה מבוטלים ע"י בית המשפט בטענה שאם ירצה יגיש בקשה לבית משפט (את הבקשה הראשונית להסדרים הגשתי אני). הוא נעלם לחצי שנה בהם אני עברתי תהליך של סליחה ומודעות עצמית. בגיל שש- אני יוזמת קשר איתו ומציעה לו להיפגש עם הילדה ללא התערבות בית המשפט , בהשגחתי. ביקשתי שיעזור כספית כמה שיוכל. הוא מגיע במשך חצי שנה (פעם כן פעם לא אבל טובתה של הילדה מול עיניי) פסח לפני שנתיים, הילדה כמעט בת שבע. לא שמענו ממנו מאז. עד שיחת הטלפון שלשום. שנתיים של שקט, של התעלמות . מה שמתחולל בלבה של בתי ובנפשה לא אדע לעולם. אני יודעת שהיא חשה עצב ואולי כעס. שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר איתו והיא אמרה שלא. אני לא מתכוונת לתת לה לעבור את כל זה שוב. הוא קיבל יותר מהזדמנות אחת לתקן ולשנות. אני לא מוכנה לכפר על רגשות האשמה שלו או על כל דבר אחר שהוא רוצה על חשבון נפשה של בתי. אין כאן מקום למחשבה נוספת מבחינתי. אין מקום להזדמנות נוספת עבורו. לא מבחינתי. אולי בחלוף השנים היא תמצא מחילה בלבה עבורו. אגב, בקשר לכעס שלי אני רוצה שתדעי שמעולם לא דיברתי רעות על אביה. לא אני ולא בני משפחתי. תמיד דאגתי לומר לה שהוא אוהב אותה. לפעמים שיקרתי ואמרתי שהוא עובד בחו"ל למרות שידעתי שהוא נמצא במרחק של רבע שעה מאיתנו. אני אמשיך להגן עליה כל עוד אני חיה. היא לא צריכה לשלם על הטעות שאני עשיתי.

שופית מה עם שאר הגברים בחייה ?

בזמן האחרון הבנתי שלא בהכרח מחוייב במציאות שהבנות שגדלו ללא אב במשפחה חד הורית יגבשו דעה שלילית על גברים בעתיד , יש במשפחה את הסבים שכ"כ אוהבים את הנכדה { במקרה כמובן שיש סבים } יש את הדודים { הגברים ,האחים של האם } שגם להם יש דמות גברית בחייה של הילדה . גם אני מאוד פחדתי מההשלכות שמצב כזה עלול לפגוע בביתי ואז הבנתי שאבא שלי שהוא הסבא שלה והוא כ"כ אוהב אותה ומעניק לה תשומת לב כ"כ רבה ועד לפני שנה גם כינתה אותו בשם אבא .

m i c h a l i

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif אני לא חושבת שהוא

יעשה את המאמץ ויגיע לבית משפט...

מיכלי ../images/Emo24.gif

סוף סוף אני מול מחשב . מחזקת את ידייך , איך יסמיני מגיבה ? אמרת לה שאבא שלה רצה לדבר איתה ? אוף איזה נוכלים הגברים האלו איך משחקים ברגשות של הילדים שלנו . בהצלחה ד"ש ונשיקות

למעלה