צל עבר

קרני

New member
צל עבר

צלך מרחף מעל לראשי ואני משתדלת לא להרגיש. ישותך כובשת ואתה ממרחק מתמוסס לאיטך, נעלם. היוכל מישהו לתפוס מקומך? כנס כבר לארון!

קרני

New member
צל ההווה...

בציפיה כובשת לחדש וערמומי שיגע בי בנשמה וינקה אותה וילכלך.

המממ... קרני אני צריכה הסברים ;-)

(צוחקת) זה פשוט מקסים ! אני מאחלת לך שמישהו יחולל סופה בליבך... אשה מופלאה שכמותך :)

קרני

New member
לרגע... B-)

ישבתי מובכת אל מול המילה ``הסברים``... בסוף העיניים ירדו לשורה הבאה... :)) תודה לאל... @ @ J U ולאהוב... אני מוצאת שזו משימה בלתי אפשרית... הנסיך מתבושש להגיע... המרכבה בתיקון...?! הסוס צולע...?! הרכב חולה...?! משהו בטח בממלכה שלו מונע ממנו להגיע לא?! ;-)) יום טוב חמודה @ @ J U

גורם ההפתעה ;-)

גם אני רואה זאת בימים אלו כמשימה בילתי אפשרית... אך לא מאבדת תקווה אני מאמינה כי יבוא יום והנסיך יגיע לא יתכן שאישה נפלאה כמוך תישאר לבדה מקדישה לך כאן שיר שנקרא ``ככה לבדי`` שכתב אותו חיים חפר ככה לבדי / חיים חפר ככה לבדי ואין איש לידי רק האור דולק בלילה על הספר בידי יש בו אהבות ויופי ותקוות רק עיני המביטות בו עצובות בוא באור יום צא כבר מתוך החלום בוא ונשק את עיני שלא אוכל לנשום בוא, בוא בשמחה בוא כמו גשם ברכה בוא והיה כבר שלי ואהיה שלך זאת היא הבדידות הלב מרגיש אבוד ושומם וריק החדר כשאין יחד, רק לחוד כמה, כמה זמן יהיה ליבי מוכן לחכות לו, לאביר על סוס לבן בוא באור יום... ככה לבדי ואין איש לידי רק האור דולק בלילה לבדי... שיהיה לך יום קסום נסיכה :) עוד יבוא האביר - אני יודעת... התקווה... ענבל

saharur

New member
קצת מורבידי

אבל אהבתי רק שלא תמצאי אח``כ שלדים בארון... סהרור מתבדח:)

למעלה