צמאים לכל מידע על אימוץ מ- irkurtz russia

yonyon1011

New member
צמאים לכל מידע על אימוץ מ- irkurtz russia

היי
אנחנו זוג שנמצא בעיצומו של התהליך.
כבר היינו פעם אחת בקיץ ויש לנו עוד נסיעה אחת
במהלך אוקטובר נובמבר,למשך שישה שבועות פחות או יותר.
נשמח לקבל מידע על הנושאים הבאים:(ועוד)
1.מזג אוויר
2.צירוף ילד בן 5 לנסיעה
3.מגורים
4.שעות פנאי
5.ציוד נדרש
6.כלכלה (כמה כסף להביא)
7.כל דבר וכל טיפ יתקבלו בברכה.

המון תודה מראש.

EmLeBanim

New member
mesh_colc_styl_1

אני מתכתבת וקראת בפורומי אימוץ בשפה רוסית, יש שם בנות מאירקוטסק.
אם את מעוניינת, אני יכולה לנסות לשאול אותן את כל השאלות.

EmLeBanim

New member
סליחה על טעות דפוס,אנני יודעת איך לערוך הודעה

בהצלחה לכם!!

KallaGLP

New member
אמנם אימצתי באירקוטסק

אך זה היה נורא מזמן, לפני יותר מ-11 שנים. מה שבטוח: צריך להתכונן לכך שיהיה קר מאוד שם, אולי אפילו יש סיכוי לשלג. אגב, למה 6 שבועות? זה יותר מכפול ממה שאנחנו נאלצנו לשהות שם בנסיעה שנייה. יש לקחת בחשבון שלא זול שם, לפחות אז לא היה זול. לא קנינו שם כמעט כלום פרט לדברים הכרחיים באמת. בפרט, הביגוד היה מאוד יקר, ולכן כדאי להביא בגדים חמים מהארץ. שעות פנאי - אותנו בזמנו נציגי העמותה לקחו למסעדות ובתי קפה, קזינו (אישית, לא מתחברת לזה), אינטרנט קפה, קצת טיולים בסביבה, מוזיאונים וכו'. זו עיר לא קטנה ואפשר לטייל ולהסתובב שם הרבה גם לבד, אם מזג האוויר יאפשר. באשר למגורים - גרנו במעין מלון דירות, לא משהו, אבל סביר.
לא רוצה לכתוב מעבר לזה, כי לדעתי רוב הסיכויים שזה כבר לא רלוונטי. וגם אין לי ניסיון בצירוף ילדים בגיל הזה ולתקופה ארוכה כזאת, אולי למישהו אחר יש.

KallaGLP

New member
וכמובן בהצלחה!

yonyon1011

New member
אימוץ באירקוטסק

היי, תודה רבה על המידע. הנסיעה השנייה אמורה להיות כחודש וחצי מאחר שלאחר המשפט יש המתנה של 10 ימים לצו בית המשפט
(חוק חדש שיצא לפני כחודש וחצי ,עד עכשיו היה המתנה של 30 ימים) וזה חוסך את הנסיעה הנוספת,לאחר המתנה של 10 ימים
תהליך הוצאת הדרכון ביומטרי לוקח בערך 3 שבועות.

תודה

orit81

New member
אימצתי משם לפני שנה בדיוק

ו"גרתי" שם חודש.
אשמח לתת פרטים ולענות על הכל.
שולחת מסר אישי.

ponpon11

New member
גם אני אימצתי משם לפני שנה

אם אתם מעוניינים בפרטים אשמח לתת.
צרו קשר במסר אישי.

EmLeBanim

New member
הי yonyon1011, זה משכתבו לי בפורום,

הי yonyon1011, זה משכתבו לי בפורום בינתיים, אם יהיו עוד תגובות - אשמח למסור לך.
לפי משבנות אומרות מאוד לא מומלץ לצרף ילד קטן לנסיעה, כי ייתכן שיהיה חולה מייד, יש להם בתקופה זאת הרבה וירוסים וגם לילד יכול להיות קשה שינוי האקלים כזה חד (והן אומרות שבחודשים אלו הטמפרטורה יכולה להיות גם מינוס ממש).
מנסיוני האישי, בקור של מינוס 8 מעלות הבן שלי שהיה אז בן 6 סירב לצאת מהמלון, הוא הרגיש את זה כמו שאני מרגישה בקור של מינוס 20 (שגם ייתכן בנובמבר באירקוטסק).
עוד דברים שנאמרו - צריך לשאות בעמותה האם ייתנו לידון להכנס לבית הילדים, ואיזה מסמכים רפואים עבורו אתם חייבים להביא (בנות טוענות שלהנהלת בית הילדים יש זכות לא להכניס ילד לשטח בית הילדים כלל, לא רק לביניין).
עוד דבר - מי ישאר עם הילדון בזמן המשפט - שנכם חייבים להיות נוכחים במשפט ואת הילדון יכולים לא להכניס.
מי ישאר עם הילד אם יחלה חס ושלום?

דבר נוסף - נתנו לי קישור לאתר של אמא אמריקאית שאימצה ילדות מאזור ההוא, לא מאירקוטסק, מנובוסיבירסק, אבל אולי תמצאי שם משהו מועיל. http://www.adoptiongrove.blogspot.ru...irsk-tips.html

למעלה