צמד הזמרות שמבדר את האסירים ביפן

herouth

New member
צמד הזמרות שמבדר את האסירים ביפן

זוג זמרות שבכלל לא היו זמרות, והשתתפו באיזו תחרות כשרונות מקומית באיזור הולדתן (מחוז טוטורי) לפני 15 שנה קיבלו הצעה: להופיע בבתי-כלא, מול אסירים. בפעם הראשונה רעדו להן הרגליים, אבל מאז הן עושות את זה באופן קבוע, ובעצם מחזיקות מונופול על שוק הבידור לאסירים (פחות או יותר).

כתבה ב־ynet

בכתבה מצויין שהן ״רוקיסטיות״, אבל לא מניה ולא מקצתיה - הן שרות שירי איידולים סטייל אייטיז. אותי הצחיקה השמאלית (לא קלטתי מי היא מי), שטורחת על הופעה ״קוואי״, כולל שמלה חמודה עם תחתונית, אף על פי שהיא כבר בת שלושים וכמה.

הסרטון המצורף הוא מתוכנית טלויזיה יפנית - צר לי על האיכות הגרועה, זה נראה כאילו הקליטו את זה בצילום של מסך טלויזיה... ודברים שרואים בסרטון לא רואים ב־ynet. האסירים נראים די מפוחדים ולא נלהבים במיוחד. מוחאים כפיים בחשש. עבודה קשה, להופיע בכלא יפני.

מסתבר שהן מנסות במקביל גם לפתח קריירה בשוק הכללי - הן שייכות לקולומביה יפן - וכנראה שהסיפור שלהן הופץ בעולם (והגיע ל־ynet) לרגל האלבום החדש שלהן שאמור היה לצאת לפני כמה ימים. לא פלא, אם המספרים שצויינו ב־ynet נכונים...

mishel s

New member
להופיע מול אסירים...

כלומר להופיע מול מי שחייב לשבת ולהקשיב.... ולמחוא כפיים.
יש יותר קל מזה? :)
&nbsp
האמת שיותר מהשתי הבחורות, עניינו אותי האסירים.
הנושא הזה זה נושא שעם כל החשיפה שלי ליפן, לא נחשפתי אליו בכלל.
קצת מוזר/מפחיד לחשוב על כלא יפני.
אם בתי ספר שם כל כך קשוחים שתלמידים לא רוצים ללכת, איך זה בית סוהר?

herouth

New member
בבחורות עצמן עניינה אותי רק העובדה שהגיעו מטוטורי...

והקטע הזה של להיות קוואי בגיל 30 (אחת התגובות לשירים שלהן ביוטיוב היתה: ブス可愛い. ולא סתם כל הקליפים שלהן שם מטושטשים קשות).
&nbsp
אבל גם אותי עניין הקטע הזה של האסירים. מהתמונה ב־ynet זה נראה כאילו האסירים מה זה מתלהבים ומשתתפים, אבל מהסרטון דלעיל נראה שהם בעיקר לחוצים, ומניפים את האגרוף כי ככה ביקשה הזמרת. אחרי הכל, אני מניחה שגם כאן, אם תתבלט, תחטוף פטיש בראש.
&nbsp
מה שכן, הכלא נראה נקי ומצוחצח. לא כמו בתי כלא שמוצגים בתוכניות טלויזיה שונות מהעולם (אוסטרליה, ארה״ב, אנגליה), שאמנם אינם מטונפים אבל נראים... משומשים.

mishel s

New member
מעניין אם

מעניין אם האספקט הזה של כלא הופיע אי פעם באיזה דרמה או סרט יפני (לא תעודי).
בארצות הברית רואים לא מעט סדרות וסרטים שכלא הוא אלמנט בהם.
הבריחה מאלקטרז, פריזון ברייק, ועוד ועוד.
אבל עד היום לא נתקלתי בכלא במדיה היפנית...
זה כנראה סוג של טאבו...
כאילו, האנשים האלה הוצאו מהחברה ובתור כאלו שהוצאו מהחברה, הם אשכרה לא בתודעה אפילו.
&nbsp

herouth

New member
לא מזמן צפיתי בפרק הראשון של 眠れる森

ושם יש דמות של מישהו שהשתחרר מהכלא אחרי מאסר ממושך. אבל אין לי מושג אם הוא דמות משמעותית ואם נכנסים לעניין מעבר לרצון שלו לנקמה, כי כאמור, ראיתי רק את הפרק הראשון בינתיים...

mishel s

New member
אם אני זוכר נכון

לא היה לזה משמעות מיוחדת בסדרה
אבל תמשיכי לראות ודווחי לנו :)

למעלה