"צמד חמד:משבר הזוגיות של נינט-אביב"

מעכבת

New member
"צמד חמד:משבר הזוגיות של נינט-אביב"

מתוך העמוד האחרון של 24 שעות בידיעות: נראה כי יש סדקים ראשונים בין נינט טייב לאביב גפן.מקורבים לשניים מספרים על מתיחות קלה בין גפן לטייב על רק ההחלטה לשחרר את "היא יודעת" כסינגל שלישי לרדיו וכקליפ ראשון מושקע ביותר.מקורבי נינט טוענים כי גפן דרש שנינט תוציא לרדיו רק את השירים שלו. מאיר קוטלר לאביב גפן : "מבחינתי אין תגובה.תפנה לטמירה ירדני". טמירה ירדני,כהרגלה סרבה להגיב.

Hosh17

New member
נשמע מפגר

לא יודעת למה יש לי הרגשה שזו שוב המנהלת של נינט טמירה שיוזמת טאקלים לתקשורת ואחר כך "מסרבת להגיב" או "מכחישה" בכל אופן, גם לגבי זה שאביב לא יפיק את המופע של נינט כי הוא עסוק עם בלאקפילד, אמרו שזה ייצר ריבים. לא מאמינה לתקשורת. ואם כבר, אז הסינגל השלישי שלה יצא לרדיו כבר לפני חודשיים, ורק בראיון לפני שבוע אביב אמר שהוא מת על נינט ואוהב אותה ועשה איתה אלבום מקסים שהגיע לפלטינה. לא נשמע שיש מתיחות

ג ב ש ו ש

New member
סתם בולשיט../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif

הרי לפני שבוע אביב התראיין ברדיו ואמר עד כמה היחסים בינו לבין נינט טובים והם חברים טובים מאוד והוא מאוד אוהב אותה..שטויות. לא חושב שבגלל קליפ אביב יגיב בצורה לא יפה או משהו בסיגנון.

מעכבת

New member
א' - זה מהיום,לפני שבוע עבר כבר.

ב' - מה אתה רוצה שהוא יגיד ברדיו?אני שונא אותה היא לא הולכת לפי מה שסיכמנו? ברור שהוא יגיד שהוא מת עליה ובלה בלה גם אם הוא לא הכל יחסי ציבור חברים טובים עאלק

מעיין51

New member
מסחריות עעע

הוא לא היה צריך בכלל להתחיל איתה את הפרוייקט הזה... הרי טייב היא האמא של הרודפי פירסום והמיסחור [היא והחבר המסריח שלה] אז איך אביב הגיע אליה בכלל? ולמה?

yellow cheese

New member
1. הוא שחקן מוכשר מאוד

2. כן, הוא יפה בעיני רבות מבנות ה13-17 3. יפית 4. זה עניין של טעם 5. איחלתי לחיילת בהצלחה בהמשך שירותה הצבאי

lol

הרגת אותי עם הסעיף האחרון
ואני קצת יותר מבוגרת מזה ועדיין חושבת שהוא מהמם.. גם כשרון לא חסר ברוך השם.

סליחה?

בתור אחת שאני די בטוחה שלא יצא לך להכיר את שניהם באופן אישי, את פותחת עליהם פה די גדול.. לא שאני מעריצה של אחד משניהם, אבל נינט בתור זמרת עושה יחסי ציבור כמו כל זמרת אחרת שמנסה להכניס את הדיסק שלה לכותרת. והחבר המסריח שלה הוא שחקן. אז מה רע הם עשו לך?.. (כדי להפריד בין הדמות השחקן יהודה לוי ובין הדמות של סער פדידה
אולי זה מתערבב לך כי אחרת אנלא מוצאת סיבה שתלכלכי ככה)

למעלה