צמחונות נומרולוגיה ב-
אנשים

צמחונות נומרולוגיה ב-../images/Emo43.gif אנשים

צמחונים? בואו ללמוד עוד על הבריאות שלכם! ד"ר ערן מגון, אוטוריטה ברפואה ההודית, יתארח הערב ב-20:00 בפורום צמחונות וטבעונות. האירוח יעסוק בכל הקשור לצמחונות ורפואה משלימה, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=92550778
רוצים לדעת מה יקרה עם האהבה? עבודה? אם יש טיול באופק? שוקי גבאי הנומרולוג מגיע לשידור נוסף בקרוב! שלחו לנו מסר עם השאלה שברצונכם לשאול בצרוף שם פרטי ותאריך לידה ל shukigabay וצוות ההפקה יצור איתכם קשר.

../images/Emo6.gif

פעם הלכתי לנומרולוגית, בתקופה שעוד רציתי להוסיף את "פריאור" כשם אמצעי, לשאול אותה אם השם טוב. והתשובה הייתה אחלא. "יש בזה אור! יש בזה פרי! זה פשוט שם נהדר!" הרגשתי כמו בפירסומת, רק עקב עצלנות יתרה לא הלכתי למשרד הפנים.

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

פעם הלכתי לספרית שלי שהיא גם נומרולוגית, והיא התחילה לקשקש על זה שגם נעם וגם יעל הם שמות "קשים", וכל מיני שטויות כאלה. אני ואימא שלי הסתכלנו אחת על השניה בכזה מבט שכמעט נגזר לי הראש מצחוק חנוק.

PureTemptation

New member
../images/Emo6.gif

כי אני לא רוצה לשבור את הרצף..:p וגם בגלל שגמני חשבתי פעם ללכת לנומרולג או גרפולוג. אבל כאילו, מה הוא כבר יספר לי? על תכונות האישיות שלי מתוך כתב ידי? אני יודעת מה התכונות שלי..:p ובקשר לעניין העתיד או משהו כזה, אני לא חושבת שזה באמת אומר משהו...:S פעם הייתי פריקית של האסטרולוגיה הזאת במעריב לנוער, כי הייתי מנויה, אז כל שבוע הייתי קוראת ומחכה לראות אם זה יקרה.... אחחח הטיפשות שבילדות....:p

../images/Emo3.gif שוברת רצף

לפני כמה זמן הטרמפ הקבוע שלי לצבא לקח איתו עוד טרמפיסט, והוא כזה בחור שמכור לאסטרולוגיה, הבחור מסתכל עלי:"את מזל קשת!!!! רואים עליך!" לא ידעתי אם זו מחמאה

למעלה