צמחונות נומרולוגיה ב-
אנשים

צמחונות נומרולוגיה ב-../images/Emo43.gif אנשים

צמחונים? בואו ללמוד עוד על הבריאות שלכם! ד"ר ערן מגון, אוטוריטה ברפואה ההודית, יתארח הערב ב-20:00 בפורום צמחונות וטבעונות. האירוח יעסוק בכל הקשור לצמחונות ורפואה משלימה, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=92550778
רוצים לדעת מה יקרה עם האהבה? עבודה? אם יש טיול באופק? שוקי גבאי הנומרולוג מגיע לשידור נוסף בקרוב! שלחו לנו מסר עם השאלה שברצונכם לשאול בצרוף שם פרטי ותאריך לידה ל shukigabay וצוות ההפקה יצור איתכם קשר.

Tiger Eye16

New member
קצת אוף אבל... צהוב עולה!!!!!!!!!!!

צהוב עולה!! צהוב עולה עולה עולה!!! ~גימנסייה אימפרייה~ גאד!! אתם לא מבינים איזה משחק מדהיםםםםם היה היום!!! היה היום את הגמר הארצי של ליגה לאומית.. עכשיו הגימנסייה עלתה רק פעמיים לגמר ובשתי הפעמים האלה הפסדנו אבל היום... ניצחנו!!!!!!!!!!! אתם לא מבינים איזה משחק מדהים!! בשולשה רבעים הראשונים של המשחק הפסדנו 10 -11 הפרש... כבר היינו בטוחים שאנחנו הולכים להפסיד.. ופיתאום בעשר דקות האחרונות התשווינו להם ואז זה היה שנייה אנחנו מובילים שנייה הם..ואז בחמש הדקות האחרונות הם עוד פעם עלו לשש הפרש.. אתם לא מבינים בכלל את ההרגשה.. חשבנו שזהו אנחנו מפסידים.. ואז בדקה האחרונה השתווינו ובשש שניות האחרונות ניצחנו בארבע נקודות!!! גאד!! זה היה כל כךךך כייף.. טוב שאני כולי צרודה ולא יכולה לדבר.. אבל אין!! פשוט אין!! אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה נהנתי ככה.. ~גימנסייה אימפריה~ טוב סיימתי להיתלהב... (ואהה גם הייתי היום בבוקר בבית חיות התנכ"י
)

Goggle Girl

New member
איכס, גימנסיה ריאלית ;[

איזה בית ספר מגעיל ;[ והמגממת מחוננים שלהם... בושה וחרפה ;[ (עכשיו תחשבו רגע טוב טוב באיזה תיכון למדתי ובאיזו מגמה הייתי D: )

Tiger Eye16

New member
חחחחחח...

לא נכון!!! (לא יודעת בקשר למגמת מחוננים.. אבל כיתת ספורט זו בהחלט כיתה נחמדה ^^). וחוץ מהעובדה שהכל מבוסס בבי"ס על פרוטקציות (לכל אחד יש חסרונות.. =) ) הוא דיי סביל אפילו.. XD

Goggle Girl

New member
נו אני יודעת XD חולה על הבית ספר

3> גימנסיה שליטע. מגמת מחוננים אבל זה תלוי נורא בכיתה עצמה. אנחנו היינו בסדר 3> אלה שהיו מעלינו חנונים לגמרי, ואלה מתחתינו מופרעים לחלוטין @_@ ואז פתאום הגיע עוד דור של חנונים קטנים כשאני הייתי בי"ב. מטריד משהו

Tiger Eye16

New member
~lol~

אל תדאגי.. עכשיו המחוננים אצלנו זה גם שילטה ^^ (אוהבת כל אחד(!) ^^ ואחת מהם). ולא קיבלתי תגובה על התיאור המדוקדק שלי על המישחק!! כל כך התאמצתי להכניס אותך לאווירה של מה שהיה ואין אף התייחסות.. >__> T_T אוף נו.. אני צריכה ללכת לישון כבר... דבי (את זוכרת מי זאת? XD) עושה לנו שיעור אירובי על הבוקר כי היא החליטה שאנחנו כיתת ספורט של עצלניות.. XD

למעלה