צמחונות

manga girl

New member
בבקשה

מישו שמבין יכול לענות עליה? אני אוהבת צ´יפס מקדונלדס ומתענה מהאי אכילה בגלל הספק... אני חושבת שבעצם אני יפסיק לאכול שם צ´יפס...מ*קד*נלדס זה פויה (כדי שלא יגידו שכתבתי את השם המלא והנכון ויבואו להרביץ לי
)

לא נראה לי

למה להם לעשות דבר כזה? חוץ מזה גם אם כן לא נראה לי שהם היו עושים את זה בארץ בגלל כשרות ושטויות (לא שהם כשרים אבל הם היו צריכים לפחות לפרסם את זה אחרת בטח היו תובעים אותם כי נגיד מישהו ששומר אוכל צ´יפס וגלידה ואז זה לא יוצא כשר וכאלה...) בקיצור לא נראה לי

לאנה

New member
יכול להיות.....

אבל יש גם כמה סניפים לא כשרים בארץ לא?, בכל מקרה, אני שמעתי שזה לא שהם מטגנים את הצ´יפס בבשר, או ברוטב, או וואטאבר, אלא שהם לא רוחצים את הכלים, ואז כאילו הבשר נודע בצ´יפס. לאנשים ששומרים כשרות זאת בעיה. אני ווי, אני ממש לא בטוחה.

vegi force 1980

New member
הסיפור הזה התפוצץ כל כך הרבה פעמים

בארץ בסניפים משתמשים בשמן צימחי רגיל אבל!!! בצ´יפס עובר טיגון לפניי שהוא מגיע לסניפים ואז זה בשמן שמופק משומן של פרות בהודו יש תביעות ענקיות נגד מקדונלד´ס על זה ואם יש למישהו מכם קבלה על צ´יפס במקדונלד´ס מלפניי איזה חודשיים אז אתם יכולים גם לתבוע בארץ הסיפור התפוצץ לפניי איזה חודש או חודש וחצי ככה שמאז ועד היום אם אכלתם שם אתם פשוט אמורים לדעת לבד ואין עילה לתביעה מצטער לומר לך אבל מקדונלד´ס????????????? זה מגעיל אותי!!!!!

לאנה

New member
אני לא פריקית של הצ´יפס שלהם!

אני בקושי הולכת לשם!, זאת הייתה שאלה מתוך סקרנות!, אבל אם בכלל לא דיברת אליי....., תודה על המידע.

Snoop4Ever

New member
מקדונלדס

אז ככה- בארץ הצ´יפס שלהם מטוגן בשמן צמחי לחלוטין, וזאת לאחר ברור מולם. אבל, מקדונלדס היא אחד מענקי תעשיית הבשר בעולם, אחראית לאכזריות נוראית לחיה, אדם וסביבה, ואני לא מתקרבת לשום דבר שקשור בזוועה הנוראית הזו. לדעתי כל מי שמאמין כי לבעלי החיים יש זכות לחיים נטולי סבל, לא יכול להרשות לעצמו להתקרב למקום כזה.

אני ניסיתי לא להתקרב אליהם

באמת שניסיתי אבל יש להם גלידה הכי טעימה בעולם וגם מקלוני תירס וגם פוטטו צ´יפס זה דברים שאין בשום מקום אחר וזה כזה טעים.... לא מסוגלת להמנע מזה

lifegirl

New member
שמן בקר- לא עופות...

למה םה עושים את זה? אני מניחה שזה מגוון את הטעם של הצ´יפס (הייתי אומרת ´משפר´, אבל אני לא חושבת שבשר יכול לשפר טעם של משהו...). ולמה באמת הם עושים את זה? למקדונלדס פתרונים. יומטוב, שני (שחזר לה המחשב)

למעלה