צמחונות

rainbowgirl

New member
צמחונות

אני החלטתי להיות צמחונית ואני צמחונית כבר שבוע!!!!!
קורל

Weird Eyal 21

New member
בהצלחה!!

בהצלחה חמודה רק תעשי את זה נכון תתייעצי עם רופא או דיאטנית לגביי תזונה נכונה וויטמינים אחרת זה לא יילך ושוב בהצלחה באהבה רבה אייל

מור ק

New member
נכון שזה לא כמו שאומרים?

תמיד שמעתי וחשבתי ש"נורא קשה להיות צמחונית". לא יודעת, בשנה וחצי האחרונות לא נתקלתי בשום קושי- חוץ מהאנשים שמסביבי. חשבתי שלפעמים יחסר לי לאכול בשר, אבל זה רק גרם לי להרגשה טובה והפסיק לי את הסיוטים... להפסיק לאכול ביצים היה לי יותר קשה, וחלב הכי קשה. אני חושבת שזה בגלל שביצים וחלב לא גרמו לי להרגשה רעה במימדים שבשר גרם, ושיש לזה קשר לזה שלאבא יש רפת... בכל אופן בהצלחה
מור(צ´ו)

אבו-דני

New member
מור, ביצים וחלב אינם בעניין

------ הרעיון הוא לא להיות טפיל וליות על חשבון אחרים על חשבון חייהם של חיות או אושרן ועל כן שתיית חלב שאינה כרוכה בהתאכזרות לפרות אינה מצריכה התנזרות... ברם ביצים מלולים צפופים מחוייבים בסנקציה כלכלית הביצים הלא מופרות אינן נחשבות ל"חיים" ואם את מוצאת ביצים בלאדי אני מייעץ שאין מניעה לאוכלן... הצימחונות כפי שאני רואה אותה הינה הבעת סולידריות עם השותפים שלנו על הכדור האכזרי חברים על ארבע חסרי אונים

מור ק

New member
בשבילך הם לא...

אני מכבדת את הסיבות שלך להיות צמחוני, אבל הן הסיבות שלך, לא שלי. תודה רבה. (אני לא אוכל ביצה כי זה מגעיל אותי. לא כהפגנת סולידריות או כל דבר אחר.) מור(צ´ו)

איילת1974

New member
לא קשה להיות צמחונית

אי כבר 10 שניפם צמחונית, ותמיד שאני באה לתרום דם, המוגלובין שלי גבוהה. למי שרוצה לדעת אילו דברים כדאי לאכול כתחילף, אז בבקשה. הרבה קטניות: חומוס, עדשים וכד´... טופו שקדים ואגוזים, כי יש בזה הרבה ברזל בהצלחה

פוגו

New member
תרימת דם

את תורמת דם????? אבל אין מין איסור לקחת דם של צמחונים?????

zooti

New member
אין.

בפעם האחרונה שתרמתי, כשגילו שאני צמחונית, רק שאלו על רמת הברזל בדם.

למעלה