צמחוניים שמנמנים

Felix 5

New member
צמחוניים שמנמנים

רוב הצמחוניים שאני מכיר הם מעל המשקל הממוצע. מישהו גם אמר לי שצמחונות אכן גורמת לעלייה במשקל. האם זה צרוף מקרים? מדגם לא מייצג? או שאכן יש קשר בין השניים? תודה רבה, פליקס.

הצמחונים

שאתה מכיר הם בודאי לא מדגם מייצג וצמחונות אינה סיבה או גורם לעליה במשקל, בדוק מה אוכלים וכמה, ועד כמה פעילים הצמחונים שאתה מכיר.

טוטס

New member
מניסיון אני יכולה להגיד

שכשהפכתי לצימחונית גם הורדתי 13 ק"ג במשקל (באופן מבוקר כמובן ולא בצורה קיצונית ומחוסר תזונה!), כך שזו שטות גמורה. כל הצמחונים שאני מכירה דווקא רזים מאוד. אין שום סיבה להפוך לשמנמן אך ורק בגלל שלא אוכלים בשר...

יכול להיות גם

שהאנשים שאתה מכיר הפכו לצמחונים בגלל שהיו שמנים וקיו שתזונה יותר בריאה תעזור להם לרדת במשקל. אולי אותם אנשים - אילו לא היו הופכים לצמחונים - היו היום עוד יותר שמנים.

OnlyLeigh

New member
מכירה את התופעה, והנה הסיבה

כי הם לא מקפידים כמו שצריך על התזונה שלהם. אוכלים הרבה שטויות, אוכלים יותר מהרגיל כי אין את תחושת השובע של הבשר, כי הם לא מקפידים על הירקות, דברים כאלה לי היו כמה ידידים צמחוניים- שהיו שמנים/שדופים/חולניים, כי הם לא הקפידו על אכילת ירקות ותוספים בריאים, ונשנשנו המון שטויות והיו לי גם ידידים צמחוניים בריאים, שאכלו כמו שצריך באופן שמותאם לדרך החיים שלהם

למעלה