צמחי מרפא וניקוז רעלים אל מחוץ לגוף

cottoneyejoe

New member
צמחי מרפא וניקוז רעלים אל מחוץ לגוף

אני כבר זה זמן רב מרגיש בכבדות פיזית ועייפות כרונית שמלווה בחוסר מצב רוח, אין לי התתלהבות בחיים ואני מרגיש חוסר טעם ובודד, הכל התחיל מזה שהכרתי בחורה, וזה ממש השפיע עלי לטובה ואז הפיל אותי למטה, הבנתי את הדיבר אל תנאף בדרך הקשה, במיוחד שזה לא באופי שלך לעשות את זה..... אני חווה מידי יום חוסר איזון רגשי ויגון ולוקה בחוסר ריכוז שגורם לי לשכוח ה\כל מה שחשוב ולא חשוב, אני מודע לכך שזה נובע ממצב נפשי, כי כל חלומותי שהיו לי לא הגיעו לידי מימוש, ולמרות שימחת חיים שרוכבת איתי לאורך כל הדרך, אני כבר לא מרגיש חיי במלוא מובן המילה, אני אדם שקרוב מאוד לרוחניות, אבל עדיין מתקשה להאמין לפעמים שאולי אני רוחני יותר מידי, כי יש לי חוויות על גבול המסטיות, ואני לא הרגשתי שזה מוזר או רע, כשהייתי קטן, היו לי חוויות כאלה רוחניות כדרך קבע, אבל מפאת העובדה שאנשים סביבי לא חיזקו את כל זה, זה דעך שהשאיר רק סימנים, כך שהיום אני כבר לא יודע מי אני באמת צריך להיות.... במילה אחת אני צריך עזרה בניקוי רעלים מהדם.

בוקר טוב.

1. תגיע למישהו שעוסק במיסטיקה ותקשור, ודרכו תתחבר מחדש ליכולות שלך. אני שולחת לך במסר אישי שני שמות. 2. מימוש חלומות דורש השקעה. חלומות לא מתגשמים באינסטנט. "יגעת ומצאת - האמן". הגדר את חלומך, ואז תתווה לעצמך תכנית מעשית להגשמתו. סיוג: בעיקר ב"חלומות" בהם מעורבים אנשים שאתה רוצה קשר איתם, כל התוכניות לא תצלחנה, כי זה לא תלוי רק בך. אבל חלומות על השכלה ותעסוקה אפשר להגשים ע"י השקעת מחשבה, תכנון, זמן, סבלנות. 3. המצב שתיארת כ"ניאוף" מכביד עליך מאד. אם אתה נשוי ו"נאפת", גש ליעוץ זוגי. אם אתה לא נשוי ו"נאפת" עם אשת איש, גש ליעוץ שיאפשר לך לעשות "ניקוי רעלים" רגשי. מתעוררת אצלי הרגשה שאתה עדיין מאמין שדברים מתרחשים ככה סתם, באינסטנט, במקרה, ומי שזה לא קורה לו באינסטנט - מסכן ומקופח. אם אני טועה בהרגשתי - אני מתנצלת מעומק הלב.
ואם אני לא טועה, אני מאחלת לך לפקוח את עיניך ולראות שהעולם יפה, ולהבין שצריך להשקיע כדי להגיע. בהצלחה

cottoneyejoe

New member
הלב דואב צורח ובוכה

עכשיו מי אני? נשברתי, משמע מה שהיה והייתי,

ג'ו עין הכותנה יקר, שבע יפול צדיק - וקם.

גם אם נשברת, אתה תקום, תתאושש, ותמשיך הלאה, לחיים טובים יותר ויותר. בעזרת השם וברצות השכינה.

cottoneyejoe

New member
תודה, אבל מדוע בכלל נפלתי

זה בכלל לא ניתפס לי, הכל התחיל בארצות הברית, שם שמעתי את אלוקים מדבר אלי, דברים לא נתפסים בשעתו, אבל עוד יותר לא נתפס לי מדוע כל זה קורה לי, הרי נזכרתי, ואז שכחתי שוב, אבל נזכרתי! משהו שם למעלה פשוט לא רצה שזה יקרה, העולם הזה מוזר יותר מאשר מסתורי.....ברגע שיש לך מה שיש לך משהו זורק משהו לבאר שלך ואז הכל ניראה לך אחרת.....אני לא יודע למה מדוע ואיך דבר כזה קורה מעצמו, בלי שום התחלה, אני אספר לך משהו, קצת אחרי שמונים וחמש במאה הקודמת, נמחק לי סרט שלם מהזכרון(נשמה) וזהתי את זה כניתוק של מה שקרה עם מה שהולך לקרות, ומאז רק חוויות שליליות פקדו אותי, מה עשיתי? למה נידונתי לאבדון שכזה? אני ממש לא נילחץ ממנו, אבל מרגיש איך לומר, מאוכזב, למה עשו ככה לנפש שלי? מדוע שללו ממני את זכויותי? אנייודע שזה טיפשי, ואפילו קטנוני, אבל ציפיתי לגלגול של גאולה לא לגלגול של לוטו טוטו לחזות בנועם השם כמו אבות אבותי האהובים והזכורים לטובה. לא קרה! מה אני בכלל עכשיו? משהו לא מובן, ואולי מצטייר כלא אחראי, מה שלא דומה לי בכלל, נפש נמוכה ורוחות רעות, זה לא יכול להיות, איך הגעתי לפה זה בעצם השאלההגדולהשלי

למעלה