תשובה
היי
שאלה מאוד מאוד שאלתית - תשובה יותר קשה ממה שאתם חושבות!
יש צמחים עם טעמים מסויימים אך אם עוברים תהליך כלשהו (בישול, אפיה, טיגון או הקפאה) הם משנים מהטעם שלהם ברמה מסויימת
אם בשילוב צמחי מרפא לאוכל אחר - יש לבדוק אינטרקציות שונות גם כימיות וגם יכולת שילוב בניהם ברמות אחרות כמו שימור, טמפ', עמידות ועוד.
וכמו שהצגתן את עצמכן כסטודנטיות למה? צמחי מרפא? טכנולוג מזון? כימייה?
איזה שנה? איזה חקר עשיתן? כי זה נראה מאוד תת רמה הניסוח והכיוון שאתן חותרות אליו.....
אבל קחו דוגמאות: תה בטעמים שונים, גלידות , סלטים, רטבים, ממתקים טבעיים, מרקים, ועוד.....
ייעוץ ורעיונות מעבר לזה אפשרי במקום אחר......
בהצלחה!