צמחי תבלין ותה מהגינה
עזרתם לי לפני שנה עם מתכונים נפלאים לחצילונים. עזרתם לי השבוע עם מתכונים למנגו. אולי גם עם זה?
יש לי בגינה צמחי תבלין ותה שצומחים ממש בשפע.
נענע ומנטה הם גם לתה (תה קר מרענן או לימונענע) ובתבשילים.לקראת החורף, הצמחים יהיו דלילים וכעת הם שופעים. האם יש דרך לייבש או להקפיא עלים של נענע, מנטה, שיבה ולואיזה כדי ליהנות מהם גם בחורף??
יש גם בזילקום. נמאס מפסטו. משתמשת בסלטים ובבישול. אולי יש למישהו מתכון מקורי שמשתמש בבזילקום? ושוב, שאלת הקפאה או ייבוש.
זעתר. צומח בשפע. אבל אני יודעת רק לקנות "זעתר עם שומשום" ולבזוק על השקשוקה. מה אני יכולה לעשות עם זעתר טרי????
וכן, שוב שאלת ייבוש או הקפאה.
תודה מראש.
אגב, חלק ממתכוני החצילונים הפכו להיות "קבועים" אצלנו . תודה רבה.
עזרתם לי לפני שנה עם מתכונים נפלאים לחצילונים. עזרתם לי השבוע עם מתכונים למנגו. אולי גם עם זה?
יש לי בגינה צמחי תבלין ותה שצומחים ממש בשפע.
נענע ומנטה הם גם לתה (תה קר מרענן או לימונענע) ובתבשילים.לקראת החורף, הצמחים יהיו דלילים וכעת הם שופעים. האם יש דרך לייבש או להקפיא עלים של נענע, מנטה, שיבה ולואיזה כדי ליהנות מהם גם בחורף??
יש גם בזילקום. נמאס מפסטו. משתמשת בסלטים ובבישול. אולי יש למישהו מתכון מקורי שמשתמש בבזילקום? ושוב, שאלת הקפאה או ייבוש.
זעתר. צומח בשפע. אבל אני יודעת רק לקנות "זעתר עם שומשום" ולבזוק על השקשוקה. מה אני יכולה לעשות עם זעתר טרי????
וכן, שוב שאלת ייבוש או הקפאה.
תודה מראש.
אגב, חלק ממתכוני החצילונים הפכו להיות "קבועים" אצלנו . תודה רבה.