צמיג לקטנוע ספורטיבי התבלטות :)

speedfight2

New member
צמיג לקטנוע ספורטיבי התבלטות :)

לאחר שלוש ימים כנראה שלא עונים פה . אז אני ירשום שוב כי זה מאוד חשוב הציעו לי עוד רעיון לצמיג... MICHLIN PILOT SPORT ? אז מה שנשאר לנו זה ככה 1.Dunlop D207 RUNSCOOT 2. MICHLIN PILOT SPORT 3. MICHLIN BUFFER ... עד עכשיו נאמר לי שהבופר הוא הכי טוב ... אבל עכשיו הגיעו הצמיגים שבאו מהאופנועים הכבדים ... מה אתם אומרים ? איזה צמיג מקנה הכי הרבה ביטחון והכי דביק?

yaloner

New member
אני נועל לאחרונה Dunlop TT90GP

לא יכול להשוות לאף אחד מהדגמים שציינת, אבל דביק להפליא.

tygger

New member
אז ככה,

באופן כללי הייתי אומר כי הD207 החדש לקטנועים יכול להיות בחירה מצויינת. אבל יש פה בעיה כי היבואן לא ממש פעיל ואין לו את המידות או את הצמיגים באופן זמין. מישלין פילוט ספורט? נשמע מעניין דווקא. הם ברמה גבוה יותר מהבופפר. אישית אני לא אוהב את הבופפר. דביק וחביב אבל על הראנר הם יצאו מהפניה מספר רב של פעמים וממש לא התאימו לרמה שהקטנוע דרש.

speedfight2

New member
תודה :) ו...

את ה D207 מצאתי למידות שלי מישלין פילוט ספורט גם יש ... עכשיו השאלה היא מה יותר טוב?

tygger

New member
תראה, הרי גם ככה אתה תגמור אותם

עוד שנה או שנה וחצי. אז יאללה לך על אחד מהם ותוכל לספר. אני הייתי מנסה את המישלין אבל זה מאוד תלוי במחיר שלהם. ה207 דווקא במחיר סביר מאוד יחסית ונראים שווים. תעשה השוואה.

theshark

New member
מישלין בופר רייס. צמיג רך יותר

מכל צמיג שיש לקטנועים. אחיזה ברמות גבוהות מאוד. תשימו לב שרשום על הצמיג את המילה "רייס". הבופר הרגיל פחות דביק.

speedfight2

New member
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי ...

אולי אתה יכול להפנות אותי למקום שידוע לך שיש לו צמיגים כאלו ... ואם נגיד לא מצאתי מה אתה ממליץ הפיילוט או הD207 ?

למעלה