צמיג UST או רגיל

• פותח הנושא 110
  • פורסם בתאריך

110

New member
צמיג UST או רגיל

מה קובע אם עדיף צמיג UST או רגיל? ההתאמה לחישוק, כלומר רק אם יש חישוק טיובלס אז רצוי צמיג תואם? (יש לי ריינו לייט). או עצם השימוש ללא פנימית, עם ערכת טיובלס?

טיובלס או רגיל

השוני בין צמיג טיובלס לצמיג רגיל: צמיג טיובלס יהיה בנוי עם דופן עבה יותר (לרוב, 120TPI) כדי למנוע בריחת אויר, מכיוון שאין פנימית שתחזיק את האויר. דופן יותר עבה = משקל יותר גבוהה. בנוסף, שפתי הצמיג יהיו חלקים כדי להשיג אטימה טובה יותר עם הג'אנט. אם יש לך ג'אנט UST או תואם, ואתה רוצה גלגל טיובלס - לך על צמיג טיובלס: הרבה פחות כאב ראש הנובע מנזילות ובריחות אוויר. המחיר: עלות גבוהה יותר ומשקל כבד יותר. אם אין לך גלגל טיובלס (ורינו לייט בהחלט אינו בתקן UST...), אך אתה בכל זאת רוצה טיובלס, אתה צריך ערכה/שיטה ביתית כדי לאטום את הג'אנט + חומר של ג'ו/סטאן. לגבי הצמיג, אותם השיקולים כמו שכבר כתבתי. אם אין לך גלגל טיובלס, ואתה לא רוצה שיהיה לך טיובלס - אין שום סיבה לשים צמיג טיובלס. מקווה שעזרתי.

danGlus

New member
ריינו לייט מעולה לטיובלס ביתי

זה עם הפנימית החתוכה וצמיג רגיל. משהוא בחתך שלו גורם לאטימה קלה וטובה. לך על זה.

כנס

אני משתמש בצמיג היי רולר UST וחישוק WTB LASER DISK DH עם טיובלס ביתי שהכנתי וזה עובד מצוין. מצד שני גם עשיתי טיובלס עם מיניון רגיל 1PLY לא UST ולא כלום וזה גם עובד נהדר, אבל אני מאמין שההיי רולר UST יחזיק יותר טוב לאורך זמן

למעלה