צמידות אורנוס נפטון ביום הלידה H-(

ozmiri

New member
צמידות אורנוס נפטון ביום הלידה H-(

קיבלתי עכשיו אימל בדואר על כך שביום הולתי (לטענתה ..אני לא ראיתי זאת???) (22.4.60) חל צמידות בין אורנוס לנפטון,ודבר זה רב משמעות-לדבריה? ``בעל השפעה על כל עתידי``ועל כן 7 החודשים הבאים הם הגורליים ביותר שישפיעו על כל עתידי`` מה אומר צמידות זו שחל ביום ההולדת של אדם?? היא די הבהילה אותי- רבותי אנא!!!!!!!!!התייחסו אסטרולוגית מאתר אסטרולוגיה שנקראת- סופיה-ארה``ב

roy l

New member
שלום לך....

נא להבהיר בדיוק את רצונך. דבר נוסף, מה הם נתוני הלידה???

ozmiri

New member
????????????

נמסר לי שמספר ימים לפני יום הולדתי השנה חל conjunction בין פלוטו ואורנוס,ודבר זה בעל משמעות גדולה כשזה חל סמוך ליום ההולדת....מה המשמעות אם כך???תאריך הלידה 22.4.60. אופק תאומים( 10.15am אני לא ראיתי את הצמידות הזאת במפה-כפי שהאסטרולוגית כתבה לי...אני ראיתי אורנוס מולה אורנוס...בין בית 3 ובית 9 - האם באמת היתה צמידות כפי שהיא כותבת ...

על פניו - לא נשמע רציני

יתכן שזה נמצא במקום חשוב במפה שלך, אבל לעשות מזה כזה עניין ?.. בקצור, עוד אסטרולוגית שאוהבת להכניס לפניקה אנשים, אולי כי היא רוצה שתעשה שם מפה בתשלום (רובם כאלה) ואולי כי זו דרך הפעולה הדרמטית שלה. בגדול, קשה לי להתייחס בלי לראות את כל המפה, אבל הצמידות הזו של שני הכוכבים הכלליים והלא אישיים, לא נראית לי קריטית, בלשון המעטה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי מירי, `אחותי ` ;-)

היי מירי, אחותי נולדה בתאריך שלך ו א י ן !!! אני חוזרת, אין, ב22.4.1960- צמידות בין אורנוס לנפטון. איך יתכן עם אורנוס באריה ונפטון בעקרב?!?! (וגם אין א פ י ל ו רבוע!) אולי היא התבלבלה בשנה?!? אורנוס נפטון היו בצמידות בגדי בשנת 1989-1990 (-נפילת חומת ברלין, מלחמת המפרץ וכו`) אולי היא התכוונה לצמידות יופיטר סטורן שהתרחשה בגדי בשנתון שלך אבל גם, לא ביום הלידה שלך. אולי היא התכוונה לצמידות אורנוס פלוטו בבתולה, בשנתונים של 1964-1968 +- (רצח מרטין לותר קינג והשלכותיו, פסטיבל וודסטוק, דניאל האדום וכו`) ולמולות שסטרן וחירון עשו אליהם כל אחד בתורו. תראי מירי, עצה אישית, אם אסטרולוגיה מפחידה אותך, תתרחקי ממנה. סתתתתתתאאאאאאאאאם. המטרה של האסטרולוגיה כפי שאני מבינה אותה, היא להראות לאדם את הדפוסים שהוא יוצר בחייו כתוצאה מן האמונות והתפישות שמשתקפות דרך התחומים השונים ובאיזה אופן הוא יכול לשנות או לשפר את הדפוסים על ידי שינוי/הבנת מהלך החיים מנקודת ראות יותר רחבה. L&L TALYA

נראה לי שהמדובר בקידומי פלנטות

וזה אומר שבחישובי עתיד יש כמה שיטות קידומי פלנטות, וזה מה שהיא עשתה : קידומים לפי אחת השיטות, ומה שיצא זה שהשנים יושבים על האופק או משהו כזה. אין לי מושג באיזו מהשיטות היא השתמשה, אבל בכל מקרה זה יותר סמלי מאשר משמעותי, ואין בכל מקרה סיבה להכנס לפניקה מאסטרולוגיה - ובכלל.. בכל מקרה, אם זה מה שזה עושה לך - שווה כבר ללמוד אסטרולוגיה, ולו רק כדי להגיע לשליטה בפחד הזה, ובנושא שמסקרן אותך בכלל.

ozmiri

New member
תודה לכולכם

קודם כל אתם מקסימים, תגובות העידוד היו נחמדות(צוחקת) לא הייתי ממש בפאניקה- פשוט רציתי תגובה מהירה( מה לעשות קשה לי עם דחיית סיפקים...צחוק) שנית כל הליווי שלכם בלימוד שלי ממש אחלה, במקביל לשאלה שלי בדקתי עם עוד ידיד מפורום אחר וגם הוא אמר שלא היה צמידות אלא מולות בין אורנוס לאורנוס ואולי זה מה שהיא ראתה.. וכן כנראה רצתה לעשות חיזוי בתשלום. על כל פנים...אתם שפוט ג ד ו ל י ם . לא הייתי יכולה ללמוד לבד מהספרים בלעדי התגובות וההסברים שלכם- והפעם אני כותבת ברצינות- ישר כוח וחוץ מיזה נחמד לדעת שיש לי נפש תאומה טליה מה האופק שלה-? או מה שעת הלידה של? לכולכם שיהיה חג שמח ...לכולנו ולכל עם ישראל

למעלה