צמיד שנולד רק היום!! בנות בנים תגיבו אולי צריך להוסיף משהו?
Y YANA212 New member 12/2/06 #1 צמיד שנולד רק היום!!../images/Emo24.gif בנות בנים תגיבו אולי צריך להוסיף משהו?
W wildspirit New member 13/2/06 #9 איזה יופי ../images/Emo99.gif אנחנו יודעים שיש לך את זה - פשוט מדהים
Y YANA212 New member 13/2/06 #11 תודה בנות אתם ממש תומכות ובא לי ... להמשיך ולהכין אוד דברים יפים. היום התחלתי שרשרת לצמיד מקווה שהוא הייה יפה ...
תודה בנות אתם ממש תומכות ובא לי ... להמשיך ולהכין אוד דברים יפים. היום התחלתי שרשרת לצמיד מקווה שהוא הייה יפה ...
Y YANA212 New member 13/2/06 #12 ../images/Emo140.gifבנות שרשרת שהכנתי לפני שנה עם חרוזי ונציה וצינורות.... צילמתי את השרשרת על הצור שלי מקוה שהתמונה בסדר!!
../images/Emo140.gifבנות שרשרת שהכנתי לפני שנה עם חרוזי ונציה וצינורות.... צילמתי את השרשרת על הצור שלי מקוה שהתמונה בסדר!!
Y YANA212 New member 13/2/06 #15 בנות אני מקוה שהיו מפגשים ואני יוכל לתת לכם את כל התרשימים שיש לי כי כל התרשימים מהספרים ואין לי איך לצלם בינתיים יש לי רק מצלמת אינטרנט וזה לא מצלם מהספרים.
בנות אני מקוה שהיו מפגשים ואני יוכל לתת לכם את כל התרשימים שיש לי כי כל התרשימים מהספרים ואין לי איך לצלם בינתיים יש לי רק מצלמת אינטרנט וזה לא מצלם מהספרים.
W wildspirit New member 13/2/06 #17 יאננה די אני לא יכולה יותר זה פשוט מוגזם את לא חושבת???? העבודות שלך פשוט משגעות מה זה ככה?? את חייבת לבוא למרכז או שאני אדרים אלייך זה פשוט לא עסק כזה יותר
יאננה די אני לא יכולה יותר זה פשוט מוגזם את לא חושבת???? העבודות שלך פשוט משגעות מה זה ככה?? את חייבת לבוא למרכז או שאני אדרים אלייך זה פשוט לא עסק כזה יותר
Y YANA212 New member 13/2/06 #16 ../images/Emo9.gifחרוזית מה את מדברת הדברים שלך מקסימים והתכניקה מיוחדת