צמיחת זקן

wazzz

New member
צמיחת זקן

אהלן אני בן 19 וגודל לי בקושי זקן(עשרות בודדות וגם זה בשפם וקצת בסנטר) חוץ מזה אין ל על הלחיים ולא כלום האם יש פתרון לדבר הזה? תודה מראש!

spoon3

New member
תשמח בחורצ'יק

אם זה כל כך מפריע לך, תעשה השתלת שיער חחח סתם.. ככה זה .. זה מה יש

wazzz

New member
נו רציני

איך זה יכול להיות בן 19 ובקושי זקן ? יכול להיות שיהיה לי מתישהו ?

זה עיניין גנטי שכנראה קיים בכל המשפחה שלך

עם השנים הזקן שלך יתעבה, אתה כנראה גם לא מצמיח שיער על הגוף ועכשיו זה דווקא מודרני.

wazzz

New member
זה מה שמוזר

שלאבא שלי דווקא יש שערות בכל הגוף ולי אין בכלל לא בבטן בקושי ברגליים ובידיים לו יש זקן ממש על כל הפנים ולי בקושי על הסנטר

לעיתים זה קורה יותר מאוחר

הסיבות גנטיות וגם הורמונליות. אבל לעיתים הצמיחה מתחילה מאוחר יותר. גם לדעתי זה לא צריך להטריד אותך בקטע האסטטי כי היום זה אופנתי. אבל השאלה אם אתה סובל מתופעות נוספות, האם יש לך חשק מיני, האם אתה מגיע לשפיכה. אם אין לך שום תופעה אחרת, במקומך לא הייתי עושה שום דבר ואם זה מלווה בעוד דברים, אולי תשקול ללכת לרופא המשפחה שלך שיעשה לך בדיקות הורמונליות ומקסימום ישלח אותך גם לרופא אנדוקרינוגלוג שהתמחותו היא בבלוטות. תעקוב אחרי זה כי אתה עוד צעיר.

wazzz

New member
לא הבנתי

מה הקשר בין חשק מיני ושפיכה לצמיחת זקן ? חוץ מזה שלדעתי זה ההיפך אני חושב שזה מגעיל בלי זקן זה נראה ממש ילדותי

אין קשר בין חשק מיני שפיכה וזקן

אתה יכול להיות עם זקן ובלי חשק מיני ולהפך. יתכן ועכשיו כשאתה צעיר ורוצה להרגיש גברי יותר ומבוגר אתה מצר על כך שאתה ללא חתימת זקן ונראה צעיר. בעתיד זה ישחק לטובתך. אני מניחה שעכשיו זה לא ממש מרגיע אותך אבל אין דרך לשנות את הגנטיקה אלא ללמוד לחיות איתה בשלום. אז תשתדל להתמקד בדברים הטובים שבה, כמו שכתבתי לך קודם, שהיום הדוגמנים מגלחים את שיער גופם ולהיות חלק לא רק שזה לא מפריע אלא אפילו מוסיף. ולגבי תחושת הגבריות תנסה לשפר אותה בדרכים יותר פנימיות או בכיוונים אחרים כמו ספורט למשל.

למעלה