צמיחת שיניים

דגניה1

New member
צמיחת שיניים

האם יכול להיות שלתינוק בן 3.5 חודשים יתחילו לצמוח שיניים? איך יודעים שחוסר השקט והבכי נובעים באמת משיניים ולא ממשהו אחר? אם כן- מה עושים?
דגנית

צמיחת שיניים

שלום רב, אנו יודעים כי בקיעת וצמיחת השיניים הוא תהליך אשר יכול להתחיל גם בגיל חודשיים, ולעיתים אף נמשך תקופה מאד מאד ארוכה. כמו כן ידוע כי תקופה זו יכולה להיות מלווה בחוסר שקט, חום, כאבים, בעיות שינה, עצירות / שלשולים, רוק מוגבר ואף דלקות אוזניים. מה לעשות? הצעתי החמה היא לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי בהקדם ולסייע לילד בצורה טובה ורצינית. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

צמיחת שיניים בגיל 3.5 חודשים

גל 3.5 ח' הוא גיל די מוקדם לצמיחת השיניים , אומנם ישנם מקרים בודדים שזה קורה. במה שנוגע לתופעות הנלוות , מאוד קשה ואפילו אסור להאשים שיניים בכל מה שעובר על התינוק בתקופת הינקות. הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק ולשלול אפשרויות אחרות היכולות להציק לתינוק , כמו דלקת אוזניים או מחלה אחרת כלשהי. לכן כאשר ההתנהגות של התינוק היא יוצאת דופן יש מקום לפנות לרופא ילדים. אם לא נמצא דבר אפשר לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו. לגבי טיפול הומאופטי, תועלתו העיקרית היא של המטפל. דר' מילה ברק

אם כל הכבוד

לזה שיש לך תואר ד"ר, בהומאופתיה כנראה אין לך מושג אז אם את לא מבינה ו/או לא יודעת עדיף שתגידי אני לא מבינה ולא יודעת, זאת לא בושה לומר "אני לא יודעת ולא מבינה למרות שאני ד"ר". ואם את מעוניינת ללמוד אני מוכן להפגישך עם מיטב רופאי הילדים ופרפ' לרפואת ילדים בארץ שיסבירו לך על הומאופתיה והתועלת שלה לעומת הרפואה המערבית. שלומי.

למעלה