צ'מעו סיפור [1]

[eLad]

New member
צ'מעו סיפור [1]

[קודם כל אני רוצה לומר שכבר 5] בתמימותי הרבה רציתי לשנות את העיצוב של איך שווינדוס נטען. אתם יודעים, הבדר הזה השחור, שרואים ת'לוגו של ווינדוס וקו כחול עובר ומראה שהוא טוען משו. נכנסתי ל themexp.org והורדתי loader חדש. משהו חמוד כזה, בעיצוד מפוקסל (שלא נראה כ"כ טוב על המסך). הוראות ההתקנה שלו הן כאלה: לגבות קובץ בשם ntoskrnl.exe ב windir%\system32 % ואז להכנס למצב בטוח ושם לשים את הקובץ ntoskrnl שהורדתי מהאתר במקום הקובץ המקורי (ולשמור על הגיבוי), ואז לאתחל. כמובן, ששתי לעשות את זה. אחרי התהליך, איתחלתי כמו שהיה כתוב. הפלא ופלא! יש לי לואדר חדש! ויפה לאללה! טוען וטוען ועוד טיפה טוען. ואז. שומו שמיים. מסך שחור. לגמרי. שחור משחור. פחם. 4-5 שניות. המחשב מרסטרט את עצמו. --- אוי מאיי גאד! --- חשבתי לעצמי. --- מה אעשה ??? --- ניסיתי להפעיל שוב במצב בטוח. סיים שיט בראדרז. לא פועל. מרסטרט הבחור. הייתכן כי הרסתי לעצמי ת'מחשב?! והוא לא יוכל להטען יותר בחיים?! דאמן, לא! לא אוותר! חשבתי שאשחזר את הקובץ דרך הדוס. לקחתי דיסקט, ואצתי רצתי למחשב השני שעליו יש גם 98 וגם אקספי. אך אבוי, המחשב בחדר שאחי ואשתו יושנים בו (במקרה הם באו ללון פה הלילה) והם לא עונים (טוב, השעה די מאוחרת) ולא נעים להכנס לשם. איך אוכל ליצור תקליטון אתחול לדוס?! איך אוכל לשחזר את ה ntoskrnl המקורי?! אבוי לי. אני אבוד. ווואווווו!!!! איזה רעיון מדאים!!!!! אצתי רצתי למדף הדיסקים ולקחתי את הנופיקס שלי. --- וואט דה פאאאאק איז נופיקס?!?! --- אתם בטח שואלים ת'צמכם. טוב, נו, חוץ מאלה שכן יודעים מה זה
הפעלתי ת'מחשב [שבנתיים כיביתי אותו] ושמתי ת'נופיקס בכונן. וחיכיתי. בוט מהסידי, ישר לפינגווין המסוקס בעל הכינוי נופיקס (knoppix למעוניינים). כן, זוהי לינוקס הפועלת מהדיסק. אחרי שהורדתי את זה פעם וצרבתי את זה (זה היה ISO) ושיחקתי עם זה 5 דקות וחזרתי לווינדוס האהוב, ידעתי שיהיה לזה אי פעם שימוש
אצתי רצתי ל file:\hda1\windows\system32 ושם רציתי לתומי לשנות את השם של ntoskrnl ל ntoskrnl2 ואת ntoskrnl1 (הגיבוי שיצרתי) לשם המקורי. damn. הוא לא נותן לי לשנות את השם. הוא לא נותן לי למחוק קבצים. לא נותן לי לגעת בכלל בקבצים המצויים שם, כנראה אלה שלא נעשו על-ידיו. אני מיואש. היאח! הידד!!!! מה אני מוצא מול עיני?! דיסקט אתחול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מכניס אותו לכונן ובודק בנופיקס. אכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו תקליטון אתחול. אני שמח וטוב לב. מאתחל ת'מחשב. הדיסקט בפנים. אופס, ווינדוס עלה. בעצם לא עלה, רק הלואדר עלה. ואז ריסטרט ת'צמו. --- פאק, שכחתי לעשות בוט מהפלופי. --- נכנס לביוס, ועושה שיהיה בוט מהפלופי. אוקיי, ריסטארט. יש! יש לי דוס!!!! אצתי רצתי להביא ת'ספר המזוקן של "MSDOS המדריך למתחיל" שעוד שניה אני אגיד לכם מאיזה שנה הוא..........עברה שניה..... אוי מאיי גאד, יולי 89. 14 שנה וחודש וחצי. זה כדי לדעת ת'פקודות של ריניים. שמח וטוב לב, הקלדתי :c. כן, אני מדור הדוס. בילדותי היו דיסקטים גדולים. 2 כוננים של זה, ב286 הישן, באחד יש דוס שממנו הוא עושה בוט, ובשני שמים איזה משחק שתופס כמה קיי. עד שקנינו דיסקשיח. טוב, אני ממשיך ומקליד dir /w כדי לראות מה תון הכונן. שומו שמיים. תיפח נפשי. זהו כונן מסריח שמייקרוסופט עשו. כונן וירטואלי. על המחשב שלי. --- גאד דמט. עכשיו באמת נדפקתי. לא אמרתי לעצמי אלף פעם לא להתעסק עם העיצוב של הווינדוס? מילא לשים איזה visual style, שבכל מקרה אחרי שעתיים חוזרים לעיצוב הקלאסי (עם הצבעים והגדלים שאני הגדרתי). אבל להתעסק עם ה system ?! וואט דה פאק?! --- הרגשתי ממש דפוק. לא רוצה לפרמט ת'מחשב הזה כדי להתקין מערכת הפעלה מחדש. לא רוצה לעשות repair לווינדוס. טוב, ניסיתי עוד משו. יש ללוח אם שלי אפשרות ל recovery. חשבתי שאולי דרך שם אני יכול לראות ת'קבצים על המחשב. נכנסתי לזה (F9 באותו מקום שלוחצים DEL כדי להכנס לביוס) ושם, דפדפתי בתפריטים. "אתה עומד למחוק ת'תוכן של המחשב שלך. לאישור לחץ R ליציאה לחץ ESC". אין לאן. בידיים רועדות, מפחד שהיד לא תחליק בטעות לR, אני לוחץ על אסקייפ. --- >> וואו, יש עכשיו "מי אמר לך" / "קח אותי" של היהודים בלייב, בגלגלצ. ומקודם היה ברינג מי של אוונסנס << --- מכבה ת'מחשב. אני עכשיו באמת אבוד. 3 פתרונות פוטנציאליים. ואפחד לא עובד. --- >> בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר (אורית שחף, היהודים, קח אותי) << --- עוד רעיון. וואו. אני כ"כ אדיש. כ"כ סקפטי. בטוח שלא יעבוד, אבל זה רעיון די מעולה. אני מתחיל לבצע אותו, וחושב שזה יעבוד, אבל פוחד. חושש שלא. אני מפרק ת'הרדיסק מהמחשב הזה בעדינות מירבית. מסמן את החוטים שמתחברים אליו כדי שאחרי זה לא יהיו בלבולים. אני לוקח ת'מחשב הישן שלי. ושם בו ת'הרדיסק. אין לי מושג איך לג'מפר (ככה קוראים לזה?) אז אני משאיר את זה כמו שזה עכשיו. מחבר ת'מסך והחשמל, המקלדת שלו עדיין מחוברת. מפעיל. לא שמתי לב אם הוא זיהה את הכונן. הווינדוס עולה. אני רואה את הלואדר הזה (שהרי במחשב הישן עדיין יש הרדיסק עם מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרו, איזה מזל שלא פירמטתי אותו ונתתי אותו לאחי הקטן עדיין) ומתגעגע אליו
. עלה. מחכה טיפה. זו לא המהירות של המחשב החדש. בכל זאת 700 סלרון, 160 זכרון. טוב, נכנס למחשב שלי. יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש שם את כונן E!!!!!!!! שזה הכונן שלי! של המחשב החדש! אני נכנס אליו. פועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אץ רץ ל e:\windows\system32 ומבצע את הריניימים. מכבה. מוציא ת'הרדיסק. מרכיב למחשב החדש. וואו, כיפחיים שסימנתי ת'כבלים. אני לא הכי מבין בזה בעולם. --- אחרת, אני חושב לעצמי, הייתי מרכיב על הכבל הלא נכון והיה נשרף לי שם משהו. (אני מתאר לעצמי שזה לא יכול לקרות סתם ככה, אבל הגורל היה מביא את זה לידי) --- מחבר ת'מסך. והחשמל. מפעיל. עולה. נכבה. ריח של עשן... לעזאזל. מה אני עושה עכשיו?! טוב, יש לי אחריות. מחר אני שולח את המחשב לפנדה ואומר להם שהמחשב נשרף. bah. [המשך בהודעה הבאה, עקב כך שתפוז מגבילים אותי ל 6500 תווים. בושה.]

[eLad]

New member
צ'מעו סיפור [2]

[המשך מהודעה קודמת] סתם, תרגעו.
תחזרו לשורה "עולה." [מודגש למעלה, בכוונה (לבטא עם טעם על ה "כ")] ואז תחזרו ישר לכאן: אני רואה ת'לואדר של הווינדוס! המקורי!! וואו. אני שמח וטוב לב. המחשב עלה סופסוף !!!
איזה כיף לי. אני מייד מוחק את הלואדר שהורדתי, ואת זה ששמתי בתיקייה system32 (לא המקורי, מה שהורדתי, כמובן). מתחבר לאינטרנט. פותח ת'אקספלורר. נכנס לASP. אין שם משהו מעניין. נכנס לASP חברתי. אין שם משהו כזה מעניין. לוחץ על הוספת הודעה. כותב בנושא "צ'מעו סיפור." ואז לוחץ טאב ומתחיל לכתוב. " [קודם כל אני רוצה לומר שכבר 5] בתמימותי הרבה רציתי לשנות .... " טוב, אתם כבר יודעים ת'המשך
בדרך יצרתי קובץ טקסט וכל כמה שניות שמרתי עליו את ההודעה, שמא תהיה הפסקת חשמל והכל יימחק (וזה לא קרה, וגם לא יקרה !
). ובאמצע לחצתי בטעות על כפתור הבאק בעכבר שלי (אקספלורר מאוס של MS) ופחדתי שהכל נמחק. אבל למזלי לא
גם כי היה לי גיבוי וגם כי לחיצה על פורוורד פשוט החזירה את הכל. ועכשיו אני כבר חצי שעה כותב ת'הודעה הזו. 6485 תווים. +15 של הנושא. יצירת אומנות. ומה המוסר השכל? אממ.... אממממממממממממ............... אל תסמכו על מחשבים. לכו תשחקו דוקים. ותזהרו לא לרמות את מי שמולכם. בדיוק. זה המוסר השכל. [יאללה, תרעיפו מחמאות על הסיפור שלי, ותכתבו עוד מוסרי-השכל!] זוהי הייתה חצי שעה של פריקת מתחים מאת אלעד. מספר תווים כולל: 6865+15 [ועוד קצת עקב כך שחתכתי ת'הודעות ל2 ועוד 15 של הנושא [2]]

אני חושבת שמגיע ל צל"ש ../images/Emo11.gif

הצלחתי לקרוא שני שליש מההודעה הראשונה, ואת כל ההודעה השניה

claimbing

New member
קראתי את הכל

כן כן...משעמם קצת...ויש לי מסקנה..."אם לא היה לך עוד זמן, זה לא היה קורה"
תחשוב על זה...אם לא היה עודף זמן, היית עסוק במשהו אחר במקום לחשוב על לשנות איזה קובץ סיסטם...ואם לא היה לך עודף זמן, לא היית כותב את ההודעה הזו ומבזבז לי 12 דקות מהיום
בכל מקרה, רק להשכלה כללית, בחיבור הרדדיסק, זה תמיד צבע שונה פנימה...למשל על החוטים יש כחול כחול צהוב צהוב אדום, אז האדום כלפי פנימה, והכבל של הלוח, האדום שעליו[ולפעמים ורוד וכו'] תמיד פונה פנימה, אל הצבע האדום של הכבל של החשמל

למעלה