צ'מעו קטע

aiziq

New member
צ'מעו קטע ../images/Emo13.gif

הלכנו ליום הולדת 80 של אחד מהקיבוץ - אירוע מושקע בסגנון חיים שכאלה, עם סקירה תרבותית רחבת היקף שכל התושבים והחברים נקראו לקחת חלק בהכנתה ובקיצור - התרגשות גדולה. כולם נכנסים, מהנהנים בראש זה אל זה לאות שלום, מדי פעם עולה מישהו לבמה ומבקש להיות בשקט כי רוצים להתחיל ונא למצוא מקום ולשבת וברגע שסוף סוף מושלך הס באולם וחתן השמחה עולה לשאת את דברו נשמע קולה של ילדה : " אבא, מתי זה כבר נגמר? " כל הקהל מחזיק את הבטן מרוב צחוק ורק אני וזוגתי שתחייה מחפשים את סדק הרצפה הקרוב ביותר להתחפר ולהיעלם תחתיו. (לילדה קוראים כליל
) איציק.

קסנדרה*

New member
איציק הילדה השתעממה ../images/Emo6.gif

מי לוקח ילדה קטנה ליום הולדת של איזה קשיש בן 80, מה עניין היא תמצא בזה, אני מתפלאת עליך איציק. ולמה חיפשתם סדק, מה היא כבר עשתה?? היא כמו הילד שהצביע על המלך העירום, חלק חשבו כמוה והיא היחידה שאמרה את מה שהם לא העזו לומר.

../images/Emo8.gif../images/Emo13.gifמצד שני....

זה מקרה למועצה לשלום הילד. למה לוקחים ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים למין חיים שכאלה??? לדעתי, תתחילו מעכשיו לאסוף כסף למטפלת. יש לי בשבילכם...

aiziq

New member
ועוד מנפלאות כליל ../images/Emo13.gif

לכליל יש בעיה בהגייה, היא אומרת ת' במקום ק' וד' במקום ג'. לאחרונה היא מתחילה לתקן ולהגות נכון אלא שכל המילים עכשיו "חדשות" ומתבלבלות לה. היום חשבתי שאני מת על המקום. הילדה ( בת שנתיים ועשרה חודשים ) אמרה:כּוּסִית. ( והתכוונה לטוסיק )
איציק.

למעלה