צ'מעו!

Ne§t£A Gi®L

New member
צ'מעו!../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

הפורום מדשדש...וחבל. יש לכם הצעות לשיפור, רעיונות וכו'? מה אני יכולה לעשות בתור מנהלת, או בכלל-מה אפשר לעשות, בשביל לשפר את הפורום? שרשורים, רשימות, מאמרים שהייתם רוצים שייתווספו, סקרים שמעניינים אתכם... דברו, זה המקום שלכם:)

yuli c

New member
הצעה למאמרים...

ראיתי את זה בפורום של מריה קארי ואני חושבת שזה יכול להיות ממש יפה. פירושי שירים: אם יש מישהו שיודע אנגלית שיפרש את כל השירים מכל האלבומים ותעלי אותם למאמרים. אם לא ממש הבנת תסתכלי במאמרים בפורום מריה קארי.

Ne§t£A Gi®L

New member
שאלה: ../images/Emo108.gif

תירגמתי כבר 4 שירים אתמול בלילה [
]- איך לעצב את זה? באיזו צורה? של כיתוב מאחורי תמונה? זה יוצר מראה קצת ילדותי... אולי בקובץ וורד של 2 טורים? זה נראה טוב-אבל חסר משהו. אולי להוסיף תמונה? ובכלל-בגלריות או במאמרים? השפיעו, כי אם לא תענו לשרשור הזה, אני לא אענה לעצמי.

yuli c

New member
אני מציעה...

שתעשי את זה בוורד כאילו שזה יהיה במאמרים ואז מי שירצה לראות ילחץ על הקובץ ויגיע לוורד. הבנת?

Ne§t£A Gi®L

New member
שוו....../images/Emo108.gif

אני לא מצליחה להעלות עברית ואנגלית על אותו מסך, זה יוצא בעייתי.. וגם לא קבצי וורד, והתמונה במאמרים לא ניתנת להגדלה. בסופו של דבר עיצבתי תמונה לגלריות, תחת "תרגומי שירים". זה בסדר?

yuli c

New member
אני מכירה את זה...

זה מעצבן לאללה. בכל אופן אני התכוונתי שבדף בוורד תרשמי רק את הפירוש בעברית לא את שם השיר באנגלית ואת המילים באנגלית ובצד שני את הפירוש בעברית נראה לי שלא הבנת אותי נכון. התכוונתי שתעלי למאמרים רק את הפירוש בעברית בוורד שאפשר לפתוח את הקובץ בוורד. הבנת?

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

הבנתי אותך דווקא- אבל זה דווקא כן הפריע לי, שלא היו רשומות המילים באנגלית [לצורך השוואה]. ואי אפשר להעלות קבצי וורד למאמרים.

yuli c

New member
...

לדעתי אין צורך המילים באנגלית לצורך השוואה הרעיון הוא לראות את הפירוש בעברית. בכל אופן מקווה שתצליחי להעלות את זה למאמרים.

The Charmd One

New member
הצעתי../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

[לא הייתי כאן שנים, פשוט היה לי עומס וזה...מצטערת...] אולי נעשה, נניח פעם בכמה ימים, לירי תתן לנו טופיק- שיר, עם המילים. וכל אחד ייתן את הניתוח והפרשנות שלו...וככה נעלה כל מיני רעיונות וזה...כי יש הרבה שירים שאני אישית לא מבינה מה הסיפור שלהם ובטח יש עוד אז אולי זה יוכל לעזור, ובכלל זה נחמד ככה לנתח את כל השירים וזה...
חוץ מזה..אפשר גם לעשות שרשורי העדפות, אבל לא שיר אהוב ודברים נדושים כאלה, אלא אולי, קטע שנוא בשיר, משהו שצרם לנו, משהו שהיינו מורידים.. אולי איזה תקופה של אנוק הכי אהבנו, איזה קליפ וכאלה...כל מיני סקרים קטנים. ועוד משהו שראיתי בהרבה פורומים לאמנים, אפשר גם לעשות מילים חדשות על איזשהו נושא לשירים ולחנים ידועים של אנוק... ממ טוב זה מה שעולה לי בראש כרגע...מקווה שעזרתי..:)

למעלה