צמצום החשמל, הדלק והסולר לרצועה - חוקי

shm490

New member
צמצום החשמל, הדלק והסולר לרצועה - חוקי

כך קבע היום בג"ץ ודחה עתירה של ארגון עדאלה,היות ופסיקות בג"ץ מקובלות על בית הדין הבינלאומי יש להניח כי למרות טיעוני עדאלה שההחלטה היא בניגוד למשםט הבינלאומי אין לה על מה להסתמך . יש לשים לב למונחים בהם משתמש בג"ץ לגבי החמאס ,הם היו מתאימים לחלק גדול מהכותבים בפורום .

Coutal

New member
מה יש לך נגד הפורום?

הוא יחסית מתון לעומת זוועתונים אחרים שמסתובבים פה, לפחות פה לא שמו נר זכרון לג'ורג' חבש...

shm490

New member
להיפך, אני חושב שאנו צריכים להיות גאים

שאת מה שאנו אומרים כבר זמן זלג סוף סוף גם לערכאה הגבוהה במדינה וגם הם מבינים מול מי אנו עומדים

אין גבול לחוצפה, לעזות המצח, לצביעות לגועל של

עדאללה כאשר הם משתמשים ב"משפט הבינלאומי". מאיפה זה מגיע? מה לא מתחמנים, מה לא מנצלים כדי לכבול את ידי ישראל... ושיהיה ברור, לא מדובר בחבורה של יפי נפש הדואגים ל"צדק" אלא לאומנים פלשתינים אינטרסנטים... אני שמח שבג"ץ דחה את העתירה, אין שום סיבה שאם שדרות והסביבה סובלים מעונש קולקטיבי שתושבי עזה לא יסבלו מאותם קסאמים גם הם. זו לא שאלה של חוק, אסור שהחוק יתערב כאן.

מוחמד5

New member
../images/Emo47.gifעדאללה ארגון מבורך

כל "מי שמגדיר את עצמו כתומך ובעד דמוקרטיה ,חופש,ושוייון " - צריך לברך את עצם קיום ומעורבות עדאללה . חוצמזה !! המורים בשביתה שלהם, השביתה שזכתה לתמיכה איימו לפנות לגורמים בינלאומיים כנראה שיש ממי ללמוד-מהמורים

shm490

New member
עדאלה לא איים לפנות לגורמים

בינלאומיים הוא רק טען שהפסיקה היא בניגוד לחוק הבינלאומי שזה איך לאומר בעדינות קצת מופרך כי אמון עלי (ואני מקווה שעל רובכם)ששופטי הבג"ץ יודעים חוק בינלאומי מהו .

respecta1

New member
לא יודע כמה הם יודעים

אבל מה שבטוח הם יודעים יותר מאשר כמה לאומנים פלסטינים

fifanowftw

New member
כן, הא

ערבים באים להסביר לנו מהי דמוקרטיה. סליחה, אני פשוט חייב....

אין שום קשר, שום קשר! בין עדאללה לדמוקרטיה,

חופש ושיויון, זה שהוא משתמש בסמנטיקה וטרמינולוגיה מערבית-יפת נפש לא הופכת אותם לכאלה - הכל הצגה, הצגה צינית למדי. מדובר באירגון לאומני פלשתיני אינטרסנטי שמשתמש באנשי תקשורת ומשפטנים (מוכשרים למדי בתחומם צריך להודות) למען השגת מטרות לאומיות באמצעות ניצול, ניצול במובן הרע של הדמוקרטיה הישראלית שבמקביל הם דואגים לקעקע אותה ולהתבכיין כמה ישראל לא דמוקרטית, ניצול המערכת, הממסד והחוקיו על חוריהם כדי לקרוא תיגר על המדינה היהודית-ציונית ופעולותיה הנחוצות כדי לוודא שגם תשאר כזו. עדאללה בוחר בקפידה את המאבקים שלו, עדאללה גם פרסם "חוקה" שמשמעותה היא לא "דמוקרטיה, חופש ושיוויון" אלא חיסול מדינת ישראל, חיסול המדינה היהודית הציונית בארץ ישראל. אין כאן שום חוצמזה, המורים לא קשורים, זה לא קשור, ההשוואה מבזה את המורים.

הוא אומר שהם למדו מהמורים

להשתמש בכל מיני מושגים חוצמזה אתה יכול להביא לי את החוקה לעיין בה אם אתה עיינת בה בכלל אני אישית לא ראיתי אותה

הנה הקישור:

http://reut-institute.org/data/uploads/ExternaDocuments/democratic_constitution-h.pdf כדי להבין באמת את מהות המסמך אני מציע לך להתעלם ממכבסת המילים היפות והגדולות שעוטפות את הרעיון הבסיסי של החוקה, להתעלם מרטוריקה הצדקנית, מסמנטיקה והטרמינולוגיה יפת הנפש ולהגיע לרעיון הבסיסי אליו באמת מתכוונים הכותבים כי יש כאן קריאת תיגר אמיתית על מהותה וזהותה של מדינת ישראל ועל הגדרה העצמית של היהודים כאן.

דרך אגב אני קורא כל מסמך רציני שיוצא מידי

ערביי ישראל מההנהגה שלהם, ככה אני מכיר אותם טוב יותר וככה עיצבתי את הדיעות הפוליטיות שלי בנוגע לסיכסוך הישראלי-פלשתיני.

אז ככה

החוקה שיוויונית חוץ מהסעיפים 20 - לא שיוויונית לא מסכים איתו פה בכלל 39 - מתייחסת רק לערבים אבל מן הקצת הוגנת 41 - מתייחסת רק למוסלמים אבל גם קצת הוגנת והפרק הרביעי האחרון פרק דפוק למדיי

למעלה