צמרמורות אצל בן 8 חודשים

• פותח הנושא d401
  • פורסם בתאריך

d401

New member
צמרמורות אצל בן 8 חודשים

בני בן 8 חודשים. בזמן האחרון (כמה שבועות) הבחנתי שיש לו מדי פעם צמרמורות בכל הגוף. האם אני צריכה לפנות עם זה לרופא? זה יכול להיות מסוכן או להיות סימפטום של איזושהי מחלה?

d401

New member
ושאלות נוספות

האם קקי שלו אמור להיות בצבע מאוד כהה? אני מותנת לו 6 טיפות ברזל ביום ולפי מה שאני יודעת זה משנה את צבע קקי. האם זה נכון? ושאלה אחרונה, הוא מאוד לא רוצה לאכול בשר (אני נותנת לו שוקיים עוף מרוסקים) נאם אני צריכה להכריח אותו או שאפשר לדחות את מתן הבשר בעוד חודש-חודשיים? אני מנסה כבר חודשיים וכל הזמן מקבלת אותה תגובה, בכי וסירוב לאכול. זה ממש מתיש אותו וגם אותי. יש לך אולי טיפים לתת לי בנושא?

תגובות

אם כבר עבר זמן מאז אבחנת בצמרמורת וכלום לא קרה , אז כנראה שהדבר לא מסוכן ולא דורש תשומת לב מיחדת . היתי מתיעצת בכל זאת עם אדם בעל ניסיון בגידול ילדים ( אמא, אחות , שכנה וכולי). כל בעל ניסיון יכול להגיד לך אם התופעה היא חריגה ואם יש להראות לרופא. ברזל משנה את צבע היציאות לחום - שחור . בשר חשוב אבל לא הכרחי, אפשר לדחות ולנסות מדי פעם שוב. אפשר גם לנסות בכל צורה : בתוך המרק, בתור קציצות, עם רוטב, בלי רוטב . בגיל זה מותר לחשוף אותו למאכלים של מבוגרים. דר' מילה ברק

למעלה