צנוניות ושאר ירקות- שרשור אדמה וטבע

• פותח הנושא maore
  • פורסם בתאריך

maore

New member
צנוניות ושאר ירקות- שרשור אדמה וטבע

הבוקר הורדתי את תרמילי הזרעים מתפרחת הצנוניות בגינה שלנו. פשוט המון תרמילי. לצנונית יש תרמילים תפוחים וגדולים יחסית לגודל הזרעים - כשפותחים זה נראה כמו מעטפה מרופדת... אז מה דעתכם על שרשור שקשור לירקות, פירות, צמיחה, זרעים, גדילה, אדמה ואקולוגיה בכלל?

maore

New member
June 29, 1999 של דויד ויזנר

אמנם אין בארץ, בכל עמוד יש משפט אחד של כמה מילים ספורות. ירקות ענקיים מרחפים בשמים.

אני עם שני שירים:

בערוגת הגינה של ביאליק לשפן יש בית של מרים ילן שטקליס אלה כל מה שאני זוכרת כרגע, ואם כבר מדברים על טבע, אז אין ספק שחיות זוכות לפופולריות רבה יותר מאשר אשכולות.

מצרפת את הקישור לאתר שלו, כי יש שם

עוד המון תמונות עם הירקות המדליקים האלה...

ספרים נוספים

אבטיחיםשלא בעונה / דורית אורגד מכופף הבננות / רינת פרימו הלפת הענקית /טולסטוי מרק דלעת /הלן קופר הדלעת המופלאה / מהפכת התפוזים של מתי /תמי שם טוב . תפו ופוזה / יזהר משפחת פרי הדר /נעמי ראובני

maore

New member
יוריק הדרקון הצמחוני/בס ג'ולס../images/Emo97.gif

ספר מקסים, חביב ומצחיק על דרקון צמחוני - ספר ילדים על צמחונות. בתור צמחונית מלידה זה נראה לי מושלם שיש מוצר כזה... (מה זה צמחונית מלידה? מהרגע שניסו לתת לךי בשר, או ערבוב של רסק ירקות עם בשר כלשהו סרבתי לאכול. הריח עד היום מגעיל אותי. צמחונים אחרים שאני מכירה כן מתגרים מהריח, אך לא רוצים לאכול עקב העקרונות. כן, זה גם מגעיל אותי, ואני ממש לא רוצה לאכול יצורים אחרים, אבל בבסיס - זה פשוט לא נראה לי/מריח לי טעים). ויש ספר נלווה, שלא יצא לי לקרוא/לנסות "לבשל עם יוריק הדרקון הצמחוני".

למעלה