צנורות באקואריום

-איל-

New member
צנורות באקואריום

מעלה שוב שאלה שלא התייחסו אליה כל כך בעבר ... איך אתם מחברים את צינורות האוויר לזכוכית ? יש עוד פטנט חוץ מהגומיות שאחרי חודש במים מתקשות ומתנתקות מהזכוכית ?

גלעד cool7

New member
למה לחבר?

את יכול פשוט להעביר אותם מתחת לחצץ עד שיגיעו לפינות ממש צמוד לזכוכית ומשם לעלות החוצה. יראו אותם טיפה אך זה מש יש והכי נוח. אגב-גם אם הגומיות לא היו מתקשות זה מגעיל כמה דברים מוזרים הן צוברות עליהן.

Suikun

New member
מה רע בגומיות?

הצינורות אצלי דבוקים עם הגומיות (אם אני מבין למה אתם מתכוונים) וזה לא מפריע, לא מכוער, לא מתקשה ולא כלום.. אני מסתדר איתן דווקא :\

-איל-

New member
גומיות ...

אין רע בהם פשוט בכמה חנויות קניתי גומיות שקופות שצינור האוויר עובר דרכם. אחרי חודש או קצת יותר, הגומיה בגלל חום המים מתקשה ויותר לא נצמדת לזכוכית. תהיתי באיזה סוג גומיות אתם משתמשים, או סוג אחר של אמצעים להצמיד את הצינור. נכון שניתן פשוט לשלשל את הצינור אבל גומיה מקבעת אותו בצורה נוחה ויפה יותר, לדעתי.

יש יש גומיות כבר חודשיים

ואין שום בעיה. זה הרבה יותר נוח מלטמון אותם מתחת לחצץ כי זה כל הזמן בורח. וגם אם נניח מתקשות לך הגומיות כל חודש, תחליף אותן כל פעם. כל גומיה עולה שקל וחצי, זה לא סיפור יקר

עוזאבי

New member
אצלי רוןאים בברור צינור אחד וזה...

לגמרי לא מפריע, תתעלם מזה פשוט

ganjaman stound

New member
גם אני לא כ"כ מבין מה הבעיה

כנראה שלא כ"כ התייחסו לבעיה בעבר מפני שזו אינה באמת בעיה וכל אחד פותר אותה בצורה הנראית לו אסטטית ביותר כמה אפשרויות הן: -גומיות -העברת הצינור מאחורי הפילטר וקבירה בחצץ -הסתרת הצינורות בעזרת צמחיה(טבעית או מפלסטיק)או כל דקורציה אחרת משפט אחרון על הצינורות אוויר- בדר"כ אחרי שהן מקבלים את התנוחה שלהם הם נוהגים להישאר שם כך שאפילו עם תעמיד עליהם אבן כבדה למספר ימים הסיכוי גבוה שהם ישארו באותה צורה גם לאחר שתזיז את האבן וקצת יצירתיות בטח לא תזיק שיהיה בהצלחה

למעלה