צנזורה באתר- או תוקפנות לשמה??

veredzil

New member
צנזורה באתר- או תוקפנות לשמה??

אתגר למנהלת הפורום- מעניין אם מבקרי הצ´אט יזכו לקרוא את ההודעה הבאה או שהיא תמחק בטרם עת??? בתור מבקרת בפורומים רבים,ומנהלת פורום בעצמי, אך לא פחות מכך כלקוחה פוטנציאלית-המחפשת אדריכל- הופתעתי ואפילו התרגזתי באופן אישי ממנהלת הפורום ומ"מחיקת ההודעות" שלה בעילת "אין פרסום בפורום" (במקרה הנוכחי היא פשוט מחקה תגובות אדריכלים לפנייה של אדם מן השורה (כמוני) שהצהיר במפורש על חיפושו אחר אדריכל. ברשת לא הכל מותר זה נכון, אבל ממנהל פורום נדרש קודם כל שיקול דעת הגיוני והבנת מהות הפורום והיותו במה פתוחה וגם מקום להיכרות וליצירת קשר. מה שקורה בפורום הנ"ל באופן נדיר מאוד ברשת הוא יצירת דו שיח במקום שאמור להיות רב שיח, במילים יותר פשוטות אני חושבת שמנהלת הפורום במקרה זה כמו במקרים קודמים אחרים חורגת שוב מתפקידה, ובתוקפנות רבה המאפיינת אותה- (אם לקרוא את הודעותיה בפורום הרבות מאוד,לעניות דעתי רבות מדי). . נראה לי כי עם הזמן הפורום הזה יתרוקן מתוכן מכמה סיבות: א. לאנשים "מן השורה" אין מה לחפש בו המענה לשאלותיהם נמחק ע"י ה"אח הגדול" ב. אדריכלים יפסיקו לבקר בו- כי למען האמת בשביל מה??? ג. המתחרים- רבים, פתוחים יותר, ומכירים בעך הדמוקרטיה ברשת. חבל... אבל אם קראו את הודעתי יותר משני אנשים (כולל אותי)- זה אומר שיש עדיין סיכוי!!!

arcdsgn

New member
תוכן?!?!

הפורום הזה ברובו ריק מתוכן(כדבריך) ולו רק בגלל שאנשים לא מבינים שזה לא דפי זהב כאן(סליחה על הפרסום) הפורום כשמו הרומי נועד לניהול שיח ציבורי ואת השאלות הבנאליות של איך צובעים קרמיקה וכו´ ניתן להפנות למשמו ממרכז הבניה(אופס) נכון יש אפשרות להחליף דעות,טכניקות ופטנטים אך האם יש עניין ציבורי בכך שהשרשורים האלו הם אינסופיים כאורך הגלות???? פעם מישהו אמר לי שפורום הוא לא בהחרך דמוקרטיה, הוא לא חייב ולא צריך להיות כזה!!! דמוקרטיה יש לנו די ויותר ותראי לאן היא הביאה אותנו, תשאירי לנו את הפורום פלורלוסטי!!!

למיטב הבנתי הפורום אמור לתת מענה

לכל אספקט של שיפוץ ובנייה, כולל התייעצות בנוגע לאיך לצבוע קרמיקה. שאלה שנראית לך בנאלית לפעמים מאוד חשובה למישהו שהוא לא איש מקצוע.

arcdsgn

New member
אני השני שקורא...

למה בדיוק יש סיכוי???

artmichel

New member
מסכים עם כל מילה

זו אכן תוקפנות לשמה שמסתתרת אחר מעטה של יפות נפש צבועה (מקווה שהודעה זו לא תימחק ותהיה למנהלת הפורום יכולת גם לקבל ביקורת....)

אפשר לא להסכים איתך???

היי ורד ושלום גם לשי אני דווקא מוצאת שפרסום בפורום הוא לא לעניין. יש לוחות וכל אחד יכול לפנות לשם. זה לוח המודעות לפרסום. ואפשר גם לפנות במסר פרטי ולספר גדולות ונצורות על עצמך ולתת פרטי התקשרות. יש עוד פורומים שלא מאפשרים לאנשים להפוך את המדיום לשוק. כשמישהי חיפשה איש אלומיניום מומלץ המלצתי לה בחום, אך במסר הפרטי!!! אחרת על כל מודעה של פרסום נמצא כאן שרשורים של אינסטלטורים, צבעים וטייחים ולא נמצא את ידינו ורגלינו. ולאדריכלים העמוקים והלא שיטחיים , זה הפורום בתפוז! לא נראה לכם? תפנו לארכיג´וב שם דנים ומתפלספים בנושאים עמוקים ומלאי חשיבות. אני חושבת שהפורום הזה נועד לעזור לאנשים שאינם מן המקצוע להבין את המילים המפוצצות שלנו ולהצליח להבחין בין המילים הנבובות לבין התכלס´. לא בכדי יצא שם רע לאדריכלים. רבים מהם נמצאים במגדל השן שלהם בין תיאוריות לקומפוזיציות ול"דזיין" ושוכחים שצריך לתת להכל פרטי בנין, להבין איך מתחבר ומה עובד יותר טוב עם מה. רבים מן האדריכלים אינם מבינים דבר וחצי דבר בבינין ומסתירים זאת ע"י מילים גבוהות!!! אינני באה חלילה, לומר שאחד מכם, מכובדי, הוא כזה, אולם הפורום הזה הוא פורום לפלבאים שבאים להעמיק קמעה ולקבל מניסיון של אחרים. בין אם הם אדריכלים או אנשי מקצוע אחרים. אז מה כואב לכם????????????? אני לא חושבת שזה פורום של דו שיח אלא דווקא פעמים רבות נוצרים כאן רבי שיח. כן, הם טכניים (איך לעשות מה) כן, הם לא "עמוקים". אבל זה לא פורום שנקרא אדריכלות, כי אז היה טעם בקטילתכם את התכנים שיש כאן. זה פורום שיפוץ ובניה!!!! פורום על התכלס´ לא על התיאוריה!!! נכון, לפעמים יש נודניקים. אז תתעלמו! לא טוב לכם ? לכו למקום אחר שנאה מספיק לגבהות האינטילגנציה שלכם. אנחנו, הפלבאים, די נהנים כאן (וגם בפורומים אחרים...) אני עצמי למדתי כאן רבות מכמה אנשים מאוד יצירתיים שאינם אנשי מקצוע!! אל מונית המדהימה, שמופית החדה וגם מכמה אנשי מקצוע כמו amic , BOLDER וגם ממאגר והמון המון מגיא 29. מרוב שהתוכן כאן לא נראה לך, אתה מבקר כאן די הרבה, שי.... מה קורה, ארכיג´וב לא עמוק מספיק? או שכאן אתה מרגיש חכם על קטנים. טוב לנו בעולמנו ודי נאה לנו שהפרסום ישאר ללוחות. אני חושבת שזה משאיר את הדיונים (הריקים מתוכן, כמובן...) נקיים מחומר פירסומי. אני מצטערת אם יצא טון קצת תוקפני, אבל עצבנתם! שיהיה לכם רק טוב!

arcdsgn

New member
אל תסכימי...

לא יודע על איזו יבלת דרכתי לך סיגל, אני חושב שהתשובות שאת כותבת בפורום הם טובות ואני מחזק את ידייך המשיכי כך! למרות שהן ארוכות ומפורטות משלי אני בכל זאת נוהג לקרוא אותן במלואן לפני שאני מתפרץ (לרוב הן מושלמות). אני מצפה (אם יהיה לך זמן) שתקראי שוב את ההודעות האחרונות שלי ותספרי לי על איזו יבלת דרכתי לך? ואם כן אני מצטער מראש! אני כלל לא בטוח לגבי ה"פלבאיות" אבל זו רק דעתי....

אין לי יבלות...

היי שי לא דרכת לי על אף יבלת ולא לקחתי דבר באופן אישי (אני חושבת את עצמי יותר מידי... אז אי אפשר להעליב אותי!) אבל אתה טענת שאין כאן תוכן ואפילו בכותרת ההודעה שלך! ואני חושבת שזו צביעות מה, מאחר ודווקא בדיונים היותר תיאורתיים שאווה מעוררת אתה משתתף ותורם. כל אחד ומה שהוא יכול להפיק ולתת בפורום. אז למה לירוק לבאר שממנה שותים? זה מה שהפריע לי בתגובתך. יתכן שהיית רוצה שהפורום יקח צורה שונה. אז תעשה משהו בנדון , אם מעניין אותך. אני בטוחה שאווה היתה רוצה את הפורום עם יותר דיונים רציניים והיא עושה את מיטבה לשם כך.

סקיפר1

New member
הנושא הוא תוקפנות וניהול נכון של

הפורום. כמי שמצוי כאן עוד מהימים הראשונים ופעל להחלפת מנהלת הפורום הקודמת (בגלל אישיות וחוסר פוקוס) לדעתי ניהול נכון של הפורום מצריך התערבות מועטה מאוד של המנהל. וכן בהחלט צריך להסיר יבלית מדי פעם כגון מודעות/פרסום ולהפנות ללוחות, שבראש ובראשונה משרתים אותנו הציבור הקבוע של הפורום ולא עוברי אורח ששואלים את שאלת מליון הדולר ב 5 פורמים שונים ואח"כ אפילו לא טורחים לחזור ולקרוא את התשובות שחברי הפורום השקיעו בהן את זמנם.

veredzil

New member
האמנם?

אז כנראה שהציפיות שלי היו גבוהות מדי... אפרופו גבוהות מה זה "אפאבים"??? אני האזרח הפשוט (ואולי אני פאבית ואני לא יודעת בכלל) אולי צריעה לגשת לאותו אתר ארכיג´וב ולברר כמה מילים מתוך תגובתך. כך או כך טענתי עדיין בעינה נשארת (ואולי אפילו קבלה משנה תוקף מהתגובות כאן)- ובהיותי גם מנהלת פרסום ושיווק אני חושבת שאם אני אשתדל מאוד אני אצליח לקלוע להגדרת פרסום מהו.. עדיין לא מצאתי כל טעם נפגם ובטח שלא "פרסום" באדריכלים שכמענה לפנייה ספציפית של אדם מן השורה (פאב?) נותנים מספר טלפון. בענייני תוכןאדריכלי - קטונתי- אם כי למדתי הרבה מאוד מהפורום הנ"ל אודות רב שיח וחד שיח ושיעור חשוב בדמוקרטיה באינטרנט. ושוב- לא התכוונתי לעצבן חלילה וחס- הרי זהו פורום נחמד וקליל של "תפוז".

vera123

New member
רוצה לומר 2 דברים:

1. חלק גדול מהמשתתפים רוצה לשאול "שאלות בנאליות" (כהגדרתך) 2. יש כאן בעיית אוירה לא נעימה....

למעלה