צנזורה בפורום??

krembo2000

New member
צנזורה בפורום??

למה אחלוני מנהל הפורם מחק הודעה שלי שהפנתה לאתר של יש``ע? האם לא יאה ולא נאה בפני המוח השמאלני-דמוקרטי-נאור-מתקדם שלו שיש הפניות לאתרים שנוגדים את ההשקפה שלו?

אלוני.

New member
פשוט לא

אתה רשאי להביע את דעתך ללא צנזורה, הפורום אינו אתר פרסום לאתרים אחרים, מכל סוג. ביקרת פה פעם, שמת את הלינק- מי שראה ראה , על הכיפאק. רוצה לרכוש שטח פרסום קבוע עם הפנייה לאתר שלך? שלח אי מאיל וניתן לך הצעת מחיר.

krembo2000

New member
צודק...

איך בכלל העזתי לחשוב שיש קשר בין פורום פוליטיקה לבין אתרים פוליטיים... כנראה שמשהוא לא בסדר אצלי שאני מנסה להעביר לאנשים שמתעניינים בפוליטיקה קישורים לאתרים קלוונטים בנושא. לתפוז יש את הבלעדיות על משטרת המחשבות של הגולשים שלהם... וברצינות אלוני, לאתרים אחרים (אייאואל, נענע ואחרים) יש בצד של כל פורום רשימה של קישורים ואתרים רלוונטים. יכול להיות נחמד אם תפוז תאמץ את זה במקום כל השיכלולים שהכנסתם באחרונה. מנסיון כמתכנת זה חצי שעה עבודה לאנשים שלכם.

אלוני.

New member
תשובה

כל אתר והמדיניות שלו. בפורום הזה, החלטתי לנסות ליצור מקום שבו אנשים יוכלו לדבר. לא אתר פרסומות לאתרים אחרים, ובכלל לא חשוב איזה. לא פורום שבו יש עשר הודעות בדקה ותשע מהן הודעות נאצה האחד כלפי השני. יש כאן כמה ותיקים יכולים לספר לך שעבדנו על זה קשה. האתר של ישע מוכר לכל מי שמתעניין באקטואליה, ומי שלא מכיר אתה דואג לעדכן אותו (-: בסך הכל כותבים שם גם אנשים שכותבים כאן. אני לא חושב שראוי שאני ארוץ לשם ובכל הודעה אצרף לינק של הפורום הזה. בתפוז מושקעים משאבים רבים, כלכליים ויצירתיים, לנוחות והנאת הגולשים כאן. צרוף הלינקים מועד לאפשר הפנייה לאתר הרלוונטי לנושא הדיון. צרוף כתובת קבועה בכל הודעה לא מתאים למדיניות הפורום הזה. וזה פחות מחצי שעה עבודה. אשמח אם תמשיך לכתוב כאן למרות שמנהל הפורום אינו ימני בדעותיו.

amor

New member
אלוני, התירוץ לא מוצדק לחלוטין

הפניה לאתר אחר מעניינת ולא מזיקה במיוחד שלא מדובר בהפניות תדירות ולא כל הזמן יש השתתפות ערה באתר זה. לקפוץ ללינק מתוך האתר זה נחמד ומענין . אז אנא לא לראות הכל דרך החור של הגרוש. ובודאי לא דרך החור האידיאולוגי.

אלוני.

New member
נאה דורש נאה מקיים

לא הכל דרך החור האידאולוגי. הקש על שמו של הכותב במנוע החיפוש, תקבל את הודעותיו- לא הרבה אמנם, ותראה שבכולם יש את אותו לינק. גם אם היה מדובר בלינק לאתר של ברק הייתי מעיר ומוריד. אז תן קצת אמון...

amor

New member
אתה יודע שאחרי מס` שעות הדף והלינק

נעלמים ואף אחד לא חוזר לאחור לראות מה כתוב ומה הקישור . מידי מס` ימים להפנות ללינק זה ממש לא נורא ואפילו נחמד וגורם התענינות בחומר נוסף שלא כולם מגיעים אליו. אז אנא , הפגן גדלות של ליברל.

אלוני.

New member
זה לא עניין של ליברליות

יש בתפוז מנוע חיפוש שמאפשר להגיע לכל אתר שאדם מעוניין בו (אם בעלי האתר נרשמו למנוע) , יש בתפוז- כמו בכל אחד מהפורטלים בישראל מערכת שיווק ופרסום שמוכרת את הבאנרים שרצים למעלה ומהווים חלק מהכנסות האתר כדי להחזיק את המקום ברמה הנאותה (ולנו זה עולה יותר) . ישנם כותבים שמפנים לאתר כזה או אחר באופן קבוע, אני משתדל למנוע את התופעה ובזאת למוע מהודעות שאינן קשורות לפורום להופיע כאן. אגב, אני קורא באתר של ישע...

krembo2000

New member
אלוני היה יכול להיות צודק

אלוני היה יכול להיות צודק

לו הייתי מציף את הפורום בקישור לאתר. לא כל שכן כאשר אני מצרף הודעה לפורום ובה הזמנה לחברים לבקר באתר שלי בתדירות של אחת לחודשיים.

amor

New member
אחת לחודשיים אפילו אחת לחודש זה פשוט טבעי ואין צורך למחוק.

למעלה