צנחן שמאלני מתעמת עם גדעון לוי

צנחן שמאלני מתעמת עם גדעון לוי

נייט אלף הנה תשובות מאחד שהוא רהוט הרבה יותר ממני

sela v

New member
קראתי את רוב הכתבה

ונכון יש פלסטינאים שקרנים, שמשקרים את בצלם, וסתם ממציאים דברים, אבל גם בצה"ל יש שקרנים. זה הדדי שקרנים קיימים בשני הצדדים, ולא חשוב עכשיו אם פה זה 30% ושם 55% או אחוזים שונים. גם מסכים עם גדעון לוי, שרובנו שטופי מח, ושוב גם בצד השני. גם הם מאמינים בכל מיני דברים... חלק אפילו דברים שידינו פה מביאים, אבל אנו לא נטולים. הגענו לכזו רמה, שבמדינת ישראל כל מי שלא כמונו מופלה לרעה עם 1001 תירוצים. ועוד דבר ממה כולם מפחדים כל כך מסירוב, אם זה רק קומץ קטן של שמאלנים קיצונים שיסרבו, הרי עדיין יש 99.99% שכן יתגייסו, אני לא צודק?

Kovesh Tipesh

New member
קראתי את המכתב והתגובה של גדעון

והלב שלי ממש האיץ. למזלי אני מכיר היטב את גדעון לוי (וזה באמת לא לצורכי שוויץ), כי במילה האחרונה של התגובה שלו כבר חייגתי אליו, מזמן כבר לא התרגשתי כמו עכשיו מהמילה הכתובה.

אתה טועה בדבר אחד . מבין חייבי

הגיוס מגייסים רק כ 50% חרדים בעיות רפואיות בעיות נפשיות וסתם טמבלים עם קבא נמוכה . אז יהיו עוד כמה סרבנים כל עוד הם מסרבים לפני הגיוס זה לא בעייתי .

פפו

New member
אכן עדיין רק קומץ של אנשים

מוגדרים כסרבנים אך יש לראות בכך בעייה או כשל חינוכי של המערכת ולמצא דרכים להתמודד עימה. באשר לאפליה לרעה אינך חושב שהדבר טיבעי? שאם לא הרי שאי אפליה כמוהה כעידוד

sela v

New member
ההצעה הבאה שלך נראה לי

זה לאסור את כל מי שלא הצליחו לשטוף לו את המח. מה זה כשל חינוכי של המערכת? אתה חי למערכת? האם אי פעם יצאת מהגטו בו אתה חי?

כתה מעוות, נטפל לאנשים הלא נכונים

ככה הוא רוצה לסיים את "כיבוש"?, על ידי סרבנות על ידי כל אחד יעשה מה שבא לו בשם "מצפון" - דעה פוליטית?. אותו צנחן הוא חייל, רק חייל, הוא לא הכתובת, מה שגדעון לוי קורא לו "שטיפת מוח", זה לא הופך אותו לשטיפת מוח.

למעלה