לאוהד הצנחנים
תקשיב ותשמע מאחד שמכיר את הדברים, ולא מסטיגמות ומהילה ועוד בילבולי ביצים, שנועדו בצדק לגבש ולהכניס למוטיבציה. אני אישית עשיתי גיבוש צנחנים וצנחנים חביבי זה אחד הגיבושים היותר קלים שיש בצה"ל, אין לו שום סינון באיכות האנשים והדרישות בגיבוש הם לא גבוהות בכלל כך שאיתי עברו המון אנשים על הפנים בלי כושר ובלי אופי, היו גם כאלה אחלה אבל רוב האנשים בגיבוש ערסים ודפ"רים, צנחנים מזמן זו לו חטיבה כמו שתיארת "כמו סיירת או טובה יותר מהנח"ל או מגבעתי וגולני, הגדודים של הצנחנים הם אותם הגדודים כמו בנח"ל ושאר החטיבות, זה שקוראים לה יחידה התנדבותית זה בגלל ההילה העבר ואחוז האנשים שרוצים להתגייס אליה, אז תייהיה לך כומתה אדומה ותצנח, אז מה מה נחלואי או גבעתינק פחות טוב ממך כי עשית גיבוש מסכן שהרוב עוברים אותו, והוא בסה"כ 5 שעות . תראה עשיתי גיבוש לנח"ל מוצנח וגם גיבוש לצנחנים ואין להשוות ברמת האנשים בשניהם, עברתי את שניהם ואת צנחנים עברתי לדובדבן(לגיבוש דובדבן),ואני מתגייס עוד חודשים לנח"ל מוצנח, תראה ויתרתי על להיות בצנחנים כי אני יודע ואומר לך שזה לא סיירת או יחידה מובחרת ותידע לך שלכל חטיבה יש יחידה מובחרת משלה וכולם טובות, וצנחנים בטח שלא עולה על האחרות. אבל ויתרתי על צנחנים כי כל השטויות האלה שאתה גבר מדבר עליהם בשטח אין להם בסיס, אם תרצה אני יסביר לך על צנחנים, מנקודת מבט רצינית ולא ילדותית. כך שתומיא מהראש שצנחנים זה חטיבת מיוחדת או יחידה זו חטיבה לכל דבר נקודה.