צניחה חופשית!! וויפיי... :)

yaelelele

New member
צניחה חופשית!! וויפיי... :)

לילה טוב לכולם.. אחותי מתחתנת והחלטתי שאני אגשים את חלומה ובתור מתנת חתונה אני אקח אותה לצניחה חופשית.. רציתי לשמוע על מקומות להמלצה באיזור המרכז.. תודה לכולם! :) ו2010 מוצלח

חוף הבונים - פרדייב

אין באיזור המרכז יש או בחוף הבונים או בדרום ליד אילת באזור המרכז השמיים לא פנויים לצניחות, יותר מדי כלי טיס אזרחיים וצבאיים. אני צנחתי בחוף הבונים והיה מדהים!!!!

חורזת מצדיעה לך ../images/Emo47.gif

רק מלראות אותם הקישקע יוצא לי

כ חיים

New member
צנחת או הוצנחת

קשורה לצנחן אחר ? יש הבדל רב מאד בין שתי הפעולות ורק מי שבאמת צנח ממטוס יודע להעריך את ההבדל. אני בכ"א כבר הפסקתי להתלהב מהנושא, במיוחד שהצניחה האחרונה שלי, במסגרת שרות המילואים, הייתה טראומתית למדי ובעקבותיה אני נמנה עם חברי המועדון המכובד של "ארגון נכי צה"ל".

kdr

New member
מחר אחר הצהריים אעדכן

פלצני לחלוטין, אבל אחיינית של אשתי "תצנח" מחר בחוף הבונים.

לצונחים הידד...../images/Emo65.gif

כשבני חגג 30 הוא קבל על פי בקשתו צניחה חופשית כמתנת יום הולדת הילד התרגש נהנה מכל דקה קבל סרט וידאו ואנו כולנו המתנו לו באתר בחוף הבונים כשנחת עם שמפניה ועוגה הוא זוכר את החוויה עד היום ואלמלא המחיר היה ודאי מפרגן לו מידי שנה חזרה עליה מי שאוהב ספורט אתגרי , זו מתנה ראויה מומלץ וחובה לבדוק היטב את הכיסוי הבטוחי .

kdr

New member
עדכון אחרי פרדייב

הנערה מאושרת. האתר מועשר ב2180 ש"ח כולל הכל.

kdr

New member
כבר אמרתי פלצני ?

לא אני אסביר מה אפשר לעשות בסכום כזה. אני עוד זוכר אולם במרכז שבעלי השמחה היו מגיעים במסוק. בקרית אתא היה אולם שהזוג היה מגיע בכרכרה רתומה לסוסים - נוסטלגי. המשטרה התערבה כי זה היה יוצר "הפרעה לתנועה".

DianaL

New member
איזו אחות :)

הלוואי עלי. צניחה חופשית זה אחד הדברים!! כמה עולה תגידי? עבר קצת זמן מאז הפעם אחרונה (וראשונה חח) שעשיתי תהנו :)

למעלה