צניחת gbp ב 650 פיפס לפנות בוקר

צניחת gbp ב 650 פיפס לפנות בוקר

שלום לכולם,
אני סוחר חדש יחסית. האם למישהו יש מושג מדוע היום לפנות בוקר צנח הפאונד ב 650 פיפס לערך? הסתכלתי באינווסטינג ולא ראיתי שום הודעה בעיניין.
תודה מראש
יניב

יוטו2

New member
אתה תעשה בשכל אם תפרוש מהמסחר

אי אפשר להרוויח פה לאורך זמן , אתה תצליח להרוויח כמה שבועות \ חודשים ופתאום יהיה לך תנועה כזו ( סטופלוס לא היה עוזר פה ) שתמחק לך את כול הרווחים + כול החשבון .
כול עוד לא התמכרת ( = הרגשה שאתה יכול להיות עשיר מזה או לעשות משכורת חודשות או אפילו סתם להרוויח בקטנה ) תברח מזה כמה שיותר מהר חבל על הכסף שלך .

תמרוש36

New member
מבינה שנכוות משוק המטח

אין ספק שזה ממכר אבל לאורך זמן אפשר להרוויח תלוי בגודל חשבון
ובאיזה מינוף אתה עובד ביחס לחשבון

חצי שנה במט"ח ועדיין מאמין בזה.

במרץ השנה פתחתי את החשבון הראשון שלי. ואכן לאחר שלושה חודשים הפסדתי את כל התיק.(1000 דולר)
פתחתי בחברה נוספת חשבון והתחלתי להפסיד, שמתי גם שם 1000 דולר. החשבון הגיע ל 600 דולר. פה אמרתי אני יוצא מהעסק הזה - זו כנראה עבודה בעיניים. אבל רגע לפני שיצאתי, אמרתי שאעשה שעורי בית מעמיקים למה הפסדתי את כל התיק בחברה הראשונה. ואכן נכנסתי לחשבון העסקאות ובחנתי כמעט את כל ההפסדים. היתה רק בעיה אחת .אותה בעיה הופיעה ב 99 אחוז מההפסדים. באותו רגע שהבנתי זאת, תוך חודש וחצי יותר משילשתי את התיק והכפלתי אותו מהסכום המקורי.
מקווה שמחר ה 10 לחודש יועברו ה 1000 דולר רווח ראשוניים לחשבוני כפי שהובטח.
כחלק מהניסיון אני מנסה כעת גם חברה שלישית. בינתיים קשה לעשות עסקאות מרובות וארוכות טווח עם אותה חברה מכיוון שהם מגבילים בצורה נוקשה עם הביטחונות. לכן בשלב הזה אני מופסד לצערי.

זה אכן ממכר, ואגב, באותו היום שצנח הפאונד פתחתי שני עסקאות קטנות ולשימחתי שמתי סטופ לוס (מה שבחלק מהמקרים אני לא שם). הפסדתי רק 19 דולר.
אני אומר נחיה ונראה... אני בונה על זה לטווח ארוך מקווה מאוד לא להתאכזב.
תודה על תגובתך.

היות ואני חדש בתחום המסחר במט"ח וחסר ניסיון , אשמח לכל הערה והארה מהחברים בפורום. במיוחד מהמנוסים. תודה מראש.
שיהיה בהצלחה לכולנו.
גמר חתימה טובה
יניב

למעלה