צניעות בבני ברק

צניעות בבני ברק

היום התפרסמו בבני ברק מודעות ענק על פתיחת קו טלפון מלשינון שבו ירוכזו הלשנות על כל הנשים שהולכות לא צנוע לא עלינו...יאללה על מי מלשינים?מי מתנדבת להיות הזוכה הראשונה בפרס המיוחד,חומצה חינם על הבגדים או הפנים לפי בחירת הזוכה...אגב,לא הבנתי דבר אחד,למה זה דבר שצריך להלשין על זה? כאילו,אין לרבנים עיניים?????????

אני ממש

לא מבין את זה זה יכול להיות מקום לחיסול חשבונות אישי מי שהשכן שלו עיצבן אותו ילשין על אשתו אני ממש לא חושב שזה מוצלח

חסדין

New member
תן את המספר

נספר קצת על הרבנית קנייבסקי ועל עוד כמה בנות ונשות אדמורים. ומה אם מישהו רוצה סתם ללכלך על שכנתו או על בת-דודתו??? רעיון מטומטם. בכל מקרה בטח שזה לא רעיון דתי. מה עם איסור רכילות ולשון הרע? והוצאת שם רע? חוצמזה, מה? לא שמעו על עידן האינטרנט?

מתבי6

New member
אתה רציני?

אני לא מאמין, אם כן, הם באמת מרגישים את הסוף או פשיטת רגל. לדעתי הצבור החרדי בגירסא של היום לא מצליח להתמודד עם מה שקורא בחוץ וזה בעיה. היהדות אף פעם לא דגלה בלטמון עיניים באדמה ואת הראש בחול, כאן למעשה זה מה שעושים.

עץ שתול

New member
יש מי בציבור החרדי

שההתעסקו האובססיבית בעניני צניעות מביא אותם לסיפוק מיני!!!

פרח צוף

New member
אלא שמתקשרים ומלשינים

לא מסוגלים להסכל סביב עצמם האם האישה שלהם הולכת בצניעות ואם חלילה הם מגלים שהיא המרתה את פיהם אבוי לה אלא אנשים משוגעים משועממים ואובססיבים ואיך אומרים אצלנו?שילכו לעזעזל הם והרעיונות המטורפים שלהם ובעצם כמו במכת צפרדעים במצריים ככל שהיכו יותר על הצפרדע כך צצו עוד ועוד צפרדעים עד שהם נחנקו כך יקרה וקורה להם היום הם פשוט לא יודעים מאיפה זה בא להם תסתובבו קצת ברבי עקיבא או בגאולה תראו נשים לבושות יפיפיות והם מקנאים ומתים שהנשים שלהם יראו ככה

לא ראיתי

אני לא ראיתי, אתה ראית? נראה לי סיפור מומצא כמו הסיפור שיצא עכשיו עם הרב עובדיה שאמר שמי שמחלל שבת גרוע מבהמה.

mister xy

New member
../images/Emo6.gif כל האברכים ימינה וכל הבתולות שמאלה

http://www.youtube.com/watch?v=wBV7Z6ZAD-8&feature=player_embedded# תן לי להחליט מה מגעילל לי ומה מגדילל לי...

למעלה