צניעות בין אח לאחות

maya226

New member
צניעות בין אח לאחות

היי לכולם בעקבות מקרה ששמעתי מעניין אותי לשמוע מה דעתכם על גבולות צניעות בין אח לאחות. האם לדעתכם אח יכול להיות נוכח בחדר בזמן שאחותו מקבלת זריקה בישבן ולהיפך? (מדובר על מקרה אמיתי)

maya226

New member
לא בטוח שהבנתי את הקל וחומר

מה הכוונה "אם זה אח לאחות או אחות לאח"? שהאח נותן את הזריקה לאחות? הרי הוא לא רופא

eris1515

New member
לא...

כאילו מה נסגר? שהאח יראה איך הרופא עושה לאחותו זריקה ב-( , )???

לדעתי- ממש לא לעניין...

אני זוכרת שמגיל מאוד צעיר- שנתיים, שלוש, אמא שלי דאגה לצניעות שלי ולא הרשתה שאחי יהיה לידי כשמתלבשת או באמבטיה, וגם לא היה למיטב ידיעתי מקלחות משותפות.

nuna19

New member
עונה:

לדעתי זה ממש לא מתאים. אח לא צריך לראות את אחותו בזמן זריקה,בזמן התלבשות או בזמן המקלחת. בין שתי אחיות הגבולות יכולים להיות קצת פחות נוקשים. (ובכל מקרה לאנשים מגיעה לפעמים קצת פרטיות.)

member10

New member
ואם זה הפוך?

אם האח מקבל זריקה? האם זה אותו דבר או שזה קצת שונה?

אני חושבת שזה תלוי

ביחסים. למשל,אני לא הייתי עושה את זה כשאחד האחים שלי נמצא,למעט אותו אח שאני הכי קשורה אליו,שממנו אני לא מתביישת כ"כ,עכשיו אמנם זה יותר מביך,אבל אני חושבת שלפני זריקה(שזה סיוט בשבילי,אני רואה מחט אני מתעלפת..)הנוכחות של האח שלי תעזור לי,ברור לי שמה שיעניין אותו זה אם כואב לי ואם אני פוחדת מהזריקה,ולא הגוף שלי...שזה לא מעניין אותו בכלל,הוא כבר ראה אותי 1000 פעם, וגם במחשבה הוא לא יעבור את הגבול...הוא כבר ראה הרבה נשים בחיים,במה אני שונה מהן מבחינה פיזית? אבל משאר האחים שלי אני ממש מתביישת,לא הייתי מעיזה ליהיות עם בגד ים לידם(ד"א,גם כשאני הולכת לים,תמיד מעל הבגד ים אני לובשת גופיה וחצאית,למרות שהבגד ים שלי גם ככה גופיה ומכנס,כי אני ממש לא מסוגלת להרגיש עד כדי כך חשופה,וכולם רואים אותי),אם לא הייתי ביחסים כ"כ טובים עם אח שלי גם הוא היה נשאר מחוץ לתחום.

member10

New member
את דתיה?

לילדה של אח שלי: סתם מעניין, את דתיה? מה הרקע הדתי שלכם?

בכלל לא דתיה..

בכלל בכלל בכלל לא... רק ההורים שלי שומרים מנהגים של החגים,אבל לא שום דבר אחר.. אני והאחים שלי אפילו לא שומרים ביום כיפור כלום...אני ממש לא דתיה..אני חיה ומתנהגת לפי הערכים שלי,לא של הדת או החברה מסביבי...

member10

New member
איך בדיוק?

אח שלך בטח לא ראה אותך שגדלת אולי שהיית קטנה וזה בכלל לא דומה

למעלה