צ'סטר בבית החולים

kiticat

New member
צ'סטר בבית החולים

למה לעזאזל אני אמורה לראות את זה באם טי וי? בכל אופן, הוא מאושפז בעקבות "אבדומנל פיין- ובעברית, כאבי בטן. למה? שאלה טובה. הרופאים מנסים לברר. בנתיים, בוטלו כל התאריכים של ההופעות של הלהקה ליוני באירופה. האמת? אם בין השאר היה מדובר על ישראל- עוד הייתי מתעצבנת. אבל הם כבר הופיעו באירופה וימשיכו להופיע שם עוד שנים טובות.

coka

New member
יש לו גם התכווצויות בגב...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איפה באירופה?!?!?

יש מצב שאני יהיה בשוודיה... למרות שאין סיכוי שהם יגיעו לשם...

iRoNBaLLz

New member
שטוקהולם שמעתם?

זאת בירת שוודיה ועיר מפורסמת אם אני לא טועה הם הופיעו שם בפרסי אמטיוי אירופה ב2001 עם פייפרקאט כשהיה את פיינט באמטיוי כתבו על צסטר שהוא חולה במחלה מיסתורית או משהו... ומאושפז עם כאבי בטן וגב בבית חולים...... שישרגיש טוב.... אם אתם רוצים לדעת איפה הם מופיעים אז תסתכלו באתר הרישמי... יש תאריכים והכל.....

iRoNBaLLz

New member
בואנה בכל העולם היית?????

הייתי רק פעמים בחו"ל.... בגיל שנתיים וחצי בטיול בר מיצווה לפני כמעט שנתיים...... חו"ל זה חרא !!! אין כמו בארץ !!!!! הכי מוזר זה שאתה חוזר מחו"ל אחרי כמה שבועות ופשוט לא יודע מה קורה זה מזה מצחיק חחחח לינקין מוזמנים לבוא לישראל אם הם באמת לא מפחדים מהטרור למה מביאים את טאטו ( לסביות אלעק... ) ועוד חראות..... אלרןןןןןןןןןןןןןןןן בא ביום שני לכפר סבא !!!!! יש הופעה של סאבלימינל והצל בקניון !!!! תביא ביצים נזרוק עלייהם

Cupid In Hell

New member
חחחחח

הייתי רק בספרד ויוון ורק בספרד היה יפה בשוורים וזהו ובאמת הכי טוב בארץ באמת סבלימינל באים??? יאללה ביציםםםםםםםםםם

iRoNBaLLz

New member
זה בא לא באים....

זה סאבלימינל הומו אחד עם הצל הומו ( אבל אחושרמוטה סוס ) מספר 2

kiticat

New member
האממ

אני בעצמי הייתי רק בארה"ב וקנדה- אבל יש אפשרות שלפני הצבא אני אבלה חודשיים-שלושה, אצל בן דוד של אבא שלי שיסדר לי גם עבודה.....

למעלה