צעדים ראשונים, איך מתחילים?

spoild

New member
צעדים ראשונים, איך מתחילים?

אני בטוח שהשאלה הזאת נשאלה כבר אלפי פעמים, אבל אני חייב לשאול אותה בכדי להבהיר לעצמי אחת ולתמיד. מהם הצעדים הראשונים לפתיחת עסק, יותר נכון מהם השלבים להרשם כעסק מורשה וכיצד אני עושה את זה ואיפה... לצערי אין לי ידע בתחום ולכן אני שואל את השאלה. אם מאסתם בשאלה (שכנראה חוזרת על עצמה) אשמח לפחות לקבל הפנייה למאמרים או אתרים בנושא. תודה מראש!

joni4u

New member
תתחיל מכאן....../images/Emo50.gif

יש כמה אתרים מצויינים לקראו חומר. ביקור בספריה הציבורית גם יכול לעזור הרבה כמו כן חניות הספרים מלאות בכול טוב ובמגוון נושאים. אני התחלתי עם מר מאיר לירז שכתב ספרים רבים על פתיחת עסק,ניהול עסק,בניית אסטרטגיה,שיווק ועוד. אתה יכול גם להעזר בסניפי מט"י הקרובים לביתך ולבקש יעוץ שיעלה לך כ-80 ש"ח בערך. יש להם גם קורסים בניהול והקמת עסק,מחשב בעסק ועוד כמה. דבר ראשון הוא: תקרא הרבה חומר במיוחד על התחום שאתה רוצה לעסוק בוא, תחליט טוב טוב טוב טוב אבל טוב שזה מה שאתה רוצה,שזה להיות עצמאי ולסחוב את כל האחריות,את הניהול,את עומס הנפשי והכספי ואם החלטת שמתאים לך ואתה מוכן לתת הרבה ואף יותר בשביל זה, אז לך על זה.....אבל ב-ג-ד-ו-ל !-!-! מומלץ כמובן לעסוק בתחום שכבר יש לך ידע בנושא או ניסיון בתור שכיר בתחום,אבל אם לא אתה תמיד יכול להכניס שותף שיפחית את הסיכון.כמובן שיהיה מישהו שאתה סומך עליו ומכיר אותו.ואם לא תדאג לעו"ד שיתפור לך חוזה שמגן עלייך! בשביל להתחיל צריך כסף נזיל ואורך נשימה,כסף שאיתו תתחיל בהקמה ובבניית העסק וכסף שישוב בצד והוא זמין כאשר העסק מתחיל את נשימותו הראשונות עד שיתפוס את קהל הלקוחות שלו ויתחיל להחזיר השקעה ואף רווח. חשוב מאוד לבנות תוכנית עסקית טובה ואמיתית בלי פנטזיות ולהיות הכי ראלי. זה בגדול מאוד על ההתחלה... ספר לנו באיזה תחום אתה רוצה או מעוניין לעסוק,אולי נוכל לתת כמה טיפים או לשלוח למקורות שיעזרו לך. בכול מקרה המון המון בהצלחה!!!! תאמין בעצמך ובמה שאתה עושה,ואף אחד לא יעצור אותך! הנה הלינקים:

למעלה