צעדים ראשונים בכיוון יפן

Tanuki

New member
צעדים ראשונים בכיוון יפן

אני מראש מתנצלת על בורות מדהימה - אבל אדם צריך להתחיל מנקודה כלשהי, לא?
בכל מקרה, מסיבות שלא אכנס אליהן, אני חייבת לשהות שנה ביפן. מרצוני החופשי, לא מתוך הזמנה של איזה גוף רשמי נחמד הרוצה לספק לי השכלה בשפת המקום ולשלם לי את דמי המחיה, או שום דבר מהסוג הזה. השאלה שלי היא, האם יש אפשרות כלשהי שאוכל לקבל ויזה (עדיף בארץ, והאם זה אפשרי בכלל)? הבנתי שאין לי צורך בויזה במידה ואני שוהה ביפן עד 90 יום, מה שכמובן לא ממש עוזר לי... במקרה הכי גרוע, אם אכנס ליפן לשלושה חודשים, אחזור לארץ לחודשיים וארצה להיכנס ליפן שוב - האם אוכל (שוב, לשלושה חודשים), או שזו בדיוק הנקודה בה יתחילו לעשות לי בעיות? אודה מאוד על מידע והצעות בנושא...

Mor N more

New member
אז ככה..

אני לא יודעת לענות לך לגבי קבלת ויזה בארץ.מה שכן,אני הגעתי ליפן ללא ויזה,וכשעברו 3 חודשים עזבתי לשבוע נופש במקום אחר ואז חזרתי בלי בעיה לעוד 3 חודשים.עכשיו אני מתכננת לחזור לארץ,אבל זה כבר לא קשור. שמחה אם עזרתי,מור.

KX250

New member
koniciwa

HI girl how you doing? first no you cant get visa from israel dont worry about youre visa they are not that bed yes you can go to Thai or Kor for a few days and then come back I am all most sure that you won"t get visa for a year but give it a try take care and have a nice time in japan

IndianaJones

New member
סליחה על הפולניות

וממה חשב להתפרנס ביפן במשך שנה ללא מילגה או הזמנה רשמית??? ולמה זה חייב להיות דווקא ביפן ?

Tanuki

New member
הפולניות נענת...

המקצוע שלי הוא מתרגמת. מקצוע עם הרבה בעיות מצד אחד, מצד שני זה מאפשר לי לעבוד פחות או יותר מכל מקום בכדור הארץ שיש בו חיבור לאינטרנט ולהרוויח כסף, גם אם זה דורש מעט מניפולציות והשהיה של חודשיים-שלושה עד שזה מגיע. ותשמע, לחודשים הראשונים תמיד יש חסכונות, כמו לכל טיול פלוס-מינוס. באשר ליפן - דווקא יפן כי אדם שמאוד יקר לי עובר לגור ביפן על מלגה, ואם כבר פולניות - אז בוא נגיד שמכל הבחינות, שנה בשני קצות העולם לא באה בחשבון. העדפה שלי להישאר ביפן שנה במקום לצאת ולחזור היא פשוטה - חיסכון בכסף של כרטיסי טיסה, מציאת מגורים וכד'.

Tanuki

New member
Arigato

That's actually both discouraging and hope inducing...
Thanks a lot for the info...

למעלה