צעדים ראשונים

פותחים את הדלת, ועושים צעד ראשון.

ברוך הבא. מעצם הבעת העניין, כבר נכנסת לעולם הזה באופן מסויים. הצעתנו, טנטרה הינה חווייתית, לא שכלתנית, ולכן פשוט - לצבור חוויות. עם זאת, כדי להכנס לעולם הזה "נכון", עם קונספט מדייק, אנחנו כן היינו מציעים לקרוא מעט אודות הטנטרה הרוחנית, גישתה לחיים, גישתה לעולם, ליקום ולבוראו שהם אחד. הקריאה תשפיע לחיוב על כל מה שתוכל להפיק מהחווייות שתעבור. והחוויות? פשוט, ללכת לפסטיבלים (כמעט בכולם יש סדנאות טנטרה), לבחור מידי פעם בפעם בסדנה כזו או אחרת עם מי מהמנחים, להכיר כמה שיותר אנשים שקרובים לתחום ועוסקים בו, ופשוט - לתרגל את הרעיונות הבסיסיים, אפילו עם עצמך.
בהצלחה

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifכן|../images/Emo23.gifכן|../images/Emo23.gifכן|../images/Emo23.gifכן|../images/Emo23.gif

ililrom

New member
בדיוק כך!

אין ספק שזו אחת ההגדרות המוצלחות ביותר ששמעתי לטנטרה...

אהבתי את ה"טנטרה עושים באהבה"

אפילו שזה מושאל - פשוט נפלא אפשר לשלב ידיים ואם אתה רוצה אז אפילו אשלח לך

MARCKO POLO

New member
בטח שרוצה חיבוק!! ארוך כמו זה שלא נגמר לעולם

ראית במקרה את הכתבה ששודרה אתמול בערוץ 1 על מחבקי הרחוב שמפיצים אהבה בעולם?

לא ראיתי

אבל לא בטוחה שהייתי מתחבקת עם "מחבקי רחוב" אני צריכה איזושהי רמה של הכרות בשביל חיבוק (אותך אני מכירה מילדות עם כל הסיפורים המדהימים על המזרח)

האמת../images/Emo35.gif לא בדיוק...

על טנטרה אין תאריך תפוגה, והיא גם לא עושה פלוצים.
אהבה היא עניין מרכזי, אבל הנושא המרכזי ביותר הינו דוקא הקדושה! הקשר שלנו לבורא עולם, ושל בורא עולם ליקום. כמו שהגדיר חבר טוב שלנו ערב אחד כששוחחנו... "אז טנטרה זה היכולת לראות את הקדושה במיץ של הזבל..."

גמני פה ../images/Emo9.gif

סתם גלשתי לי ומצאתי אתכם וגיליתי שדרך החיים שלכם נאה נאה בעיני אז אני פה כדי להשאר וללמוד עוד ועוד על העולם המופלא של הטנטרה ברוכים הנמצאים

MARCKO POLO

New member
יופי !!

אני תלמיד די חדש בחוג הזה, באת בזמן! נהיה זוג לצורך הלימודים והתירגול?

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה....

מחבקים
נשמח לקרוא אותך כאן בינינו...

../images/Emo42.gif כייף להתקבל בכזה מאור פנים

תודה לכל המברכים כבר שנים רבות אני מכתת את רגלי בדרכים האלטרנטיביות מתרגלת קבלה סליחה חמלה ועוד אך כיון שאני "קצת" היפראקטיבית אני מתקשה להכנס למצב מדיטטיבי באופן המקובל וכמובן שקשה לי להשקיט את המיינד לאחרונה התחלתי להיות יותר פעילה בתחום שבינו לבינה אם זה ממש במערכות יחסים ואם בסקס משוחרר ומאפשר גיליתי לתדהמתי הרבה שאני מגיעה למצבים נהדרים של שפור הבטחון העצמי אני הרבה פחות כועסת יותר מקבלת ומסוגלת לאמר את מה שאני חושבת ..ברב המקרים אני מרגישה שהשחרור המיני שאני חווה ובכלל העובדה שאני מרשה לעצמי לאהוב עד הקצה וגם לכאוב עד הקצה ובכלל להרגיש.. כל הדברים הללו משדרגים אותי לאדם הרבה יותר שלם וזהו

למעלה