צעד בכיוון הנכון מצד הפלסטינים

רק הגירה המונית מעזה תפתור את בעיית חמאסטן

עזה צריכה לחזור לממדיה הטבעיים עם משהו סביב 600 אלף פלסטינים ולחזור לשלטון מצרים. הפלסטינים מוכיחים כל יום שהם אינם מסוגלים בדור הזה לנהל חיים עצמאיים ולהקים מדינה נורמלית הדואגת לאזרחיה ולא מהווה יישות טרור.

THE WIZARD 55

New member
כן, גם אני חושבת שטוב שעשו את זה

שמצריים תתמודד. מעניין איך לא הצליחו למנוע בעדם, וטוב שלא השתמשו בנשק כלפי האנשים. רק מעניין מה תהיה היום התגובה המצרית לכך שהם שוהים בסיני, והם יחזירו אותם לגיהנום.

THE WIZARD 55

New member
ואחרי שקראתי מה קורה

הבוקר, אני מבינה שאלפים ממשיכים לעבור השוטרים לא עושים כלום. החמאס השתלט על הכניסה והיציאה והוא בודק את הנכנסים והיוצאים, בדיקות בטחוניות עלק. אז לא הבנתי, הם יוצאים להצטייד במזון ולחזור, ואני חשבתי שחלקם רצה לברוח.. טוב, עוד נראה בהמשך היום מה יקרה שם.

THE WIZARD 55

New member
תמוז, תראה על מה חשבתי...

שאם הפלסתינים ישהו בסיני, מובראק יחזיר לישראל את סיני סוף סוף... חחחח אני מצחיקה את עצמי על הבוקר

האלפים הפכו למאות אלפים

העם הפלסטיני מצביע ברגליים: אין עתיד להמוני הפלסטינים הממלאים את הרצועה ונשלטים ע"י החמאס הטרוריסטי. אין סיבה שעזה תהיה מלאה וסיני ומצרים ריקה למחצה. יש במצרים מקום להרבה מאוד פלסטינים שיתחילו לצאת מהמחנות ולבנות לעצמם חיים חדשים במולדת הערבית רחבת הידיים.

אפילו אם האחים המוסלמים יבצעו היום הפיכה

הם יחזירו בסופו של דבר את העזתים כלעומת שבאו - או לחילופין ישכנו אותם במחנות פליטים בסיוע UNRWA, ויסייעו להם בנשק כנגד ישראל. לא חושב שהשתנה משהו אקוטי בעולם הערבי מאז '48...... אף על פי שאתה צודק. אין הצדקה לעובדה שסיני ריקה ועזה מלאה.

מוחמד5

New member
אפשר לשלוח לסיני

את המודחים מתוכנית ההישרדות. העולם הערבי השתנה במקצת מאז 48 , למשל הסכמי השלום !! אבל כאן הרבה לא השתנה .

למעלה