צעד ראשון לקראת החתונה

צעד ראשון לקראת החתונה

נכון שלעומת סגירה עם אולם, קניית שמלה או מציאת צלם הצעד הראשון שלי נראה טריוויאלי, אבל עבורי הוא גדול... אז הנה... מאתמול יש לי עדשות מגע. שתבינו, אני מרכיבה משקפיים מגיל 5 (ילדה קטנה ולפלפית) ויש לי חרדה פסיכו-פתולוגית מוחלטת מדברים שנדחפים לי לעין. אבל מאתמול אני נלחמת על זכותי לא להרכיב משקפיים יותר. האופטמטריסט ראה כמה קשה לי להרכיב עדשות (לקח לנו בערך חצי שעה לעדשה) וראה את הדמעות (שרף לי) ואת עוויתות העצבנות, ושאל אותי אם אני בטוחה שאני רוצה את זה. נעצתי בו מבט קטלני וסיננתי שיש לי גורם מוטביציה אחד או שניים... אז אתמול הייתי 4 שעות עם עדשות, והיום אני איתן כבר חצי שעה... אני עושה צעד קטנטן לקראת להיות הכלה שתמיד רציתי להיות... ~ הילה, הנסיכה עם העדשות

*שיר

New member
בתור אחת שדוחפת עצבים זרים לעינים

מגיל 11 (!) אני יכולה להבטיח לך שבסוף מתרגלים... (אבל הדרך ארוכה לפעמים) איזה עדשות שמו לך? רכות?

אצלי עצבים ועצמים זה אותו דבר...

שמו לי עדשות רכות רכות (כל-כך רכות שהן נדבקות לכל דבר, רק לא לעין שלי), אבל בגלל הצילינדר הגבוה הן רב-שימושיות, יענו מהסוג שמחזיקים איתו שנתיים ולא יומיים... אחותי אומרת לי, עם זאת,שהיא מייבאת את שלה מחו"ל (צילינדר מכאן ועד אירופה) והן מחזיקות שבוע... אז נראה.

*שיר

New member
עדשות רכות זה קליל...לא בעיה ../images/Emo8.gif

תתרגלי אליהן צ´יק-צ´ק ותהיי בחתונה יפה וזוהרת כמו נסיכה ! דרך אגב, אם את נוהגת להתאפר בעיניים, את צריכה לשים לב מעכשיו טוב טוב לאיפור שאת קונה. פרור קטן ולא זהיר יכול להביא לבכי...

שירי71

New member
איפה עשית?

אני מחפשת מקום אמין ולא יקרן לעדשות רכות עם צילינדר!

אופטיקה 6:6 בדיזנגוף

החנות הומלצה לי ע"י רופא עיניים שאני סומכת עליו - הם גובים עבור זוג עדשות מגע עם צילינדר (כמו שלי) 1300ש"ח, זה כולל עדשות, חומרים (100ש"ח שווי) והנחה של 40% על זוג העדשות הבא. המחיר דומה לזה של אופטיקנה, אבל, כאמור, אני סומכת עליהם בגלל ההמלצה של הרופא. הכתובת היא דיזנגוף 189 - נמצא מטר מכל חנויות שמלות הכלה שכולן כותבות עליהן (יאיר ז´רמון, אהבה, עמנואל וגו´) ומאוד שיעשעתי את עצמי כשהלכתי שם... זה נמצא, אגב, מטר אחרי הצומת דיזנגוף-ארלוזרוב, לכיוון כיכר דיזנגוף.

אני כ"כ מבינה אותך

אני מגיל 7 עם משקפיים , ושנה שעברה כאשר התחלנו לדבר על חתונה אני אמרתי שבחתונה לא משנה מה אני לא יריכב משקפיים- ואז הלכתי עם לירון לקנות לי עדשות. גם לי יש רכות , והתחלה זה קצת קשה, עד שהם נדבקות לעין , אבל מתרגלים מהר מאד, אני כבר שנה איתם ומרוצה מאד. אז שיהיה לך בהצלחה והסתגלות מהירה.

הילית*

New member
הי הילה. עשית בשכל...

בתור אחת שהרכיבה עדשות רכות 5 שנים נפלאות, עברה בגלל בעיה בקרנית לעדשות קשות (ומעולם לא התרגלה ומאז אני עם משקפיים) אני חייבת להגיד לך שאין כמו לראות את העולם בלי מחיצה.... ולכן בגלל החשיבה הזאת עשיתי בהנחיית רופאת עיניים עדשה אחת בעין החזקה שלי- עדשה רכה חד פעמית לחודשיים והכל נראה הרבה יותר טוב. בגלל שכבר הרכבתי עדשות ההתרגלות שלי להרכבה ולהליכה איתה היתה מאוד מאוד מהירה ואפילו אתמול הייתי איתה 12 שעות וגם אני חיבת לציין שאני רואה מצוין למרות שזו רק עין אחת... זו נותן לי הרגשה הרבה יותר טובה, במיוחד בהקשר של החתונה ובכלל בחיים... אני מברכת את הבחירה שעשית ומאחלת לך הרבה הרבה סבלנות איתן- בסוף מתרגלים והכל נראה אחרת שלך

למעלה