צעד ראשון - שאלה שביעית

OA ענת

New member
צעד ראשון - שאלה שביעית

"הודינו שאנחנו חסרי אונים מול התמכרותינו, שאבדה לנו השליטה על חיינו" *ערוך רשימה של מעשים והתנהגויות שיזכירו לך עד כמה חסר כוח היית?

הרשימה שלי כל כך ארוכה......

שאני לא רוצה להתיש אתכם.... חלקם מבצבצים לעיתים, רק שבין מקרה למקרה קיים מרחק עצום של הזמן, והיום התגובה שלי כלפי עצמי היא יותר סלחנית, יותר רגועה ויותר מקבלת..... אני זוכרת כל יום את הרשימה, כי אם לא אזכור מאיפה באתי....לא אוכל להמשיך לגדול ולצעוד קדימה, זו אני

../images/Emo140.gif ורד יקירה

אחד הדברים הכי יפים שיש בבית הז שלנו - הוא, שלעולם, אבל לעולם, דברי אחרים לא יתישו אותנו. הלמידה הכי חשובה שלי, הרגעים שהכי נטמעים בי, המלים הנחרטות ביותר - הן אלה שאתם כותבים. אני למדה מהנסיון שלכם, מחכימה מהלמידה שלכם, גודלת בצעדים שלכם - ולעולם איני מותשת.. התשישות - אם היא באה (ולמזלי אני שולטת בה ולא להפך) באה מתוכי אני - לא מדברי החברים כאן. הכתיבה, השותפות, האהבה המופצת בבית הזה, במעגל הזה - מעצימה אותי עם כל מילה כתובה... לעולם אל תעצרי את השיתןף של מחשבותיך מתוך חשש שתתישי אותנו...לעולם לא.

אני מוכרחה לומר לך....

שחיממת את ליבי,ראשית, בגלל העובדה שהיתה לי מעין תחושה שלא בדיוק "יש מישהו בבית", אבל הנה את כאן, וגם מגיבה ומלאה באהבה....מה צריך עוד?? ושנית, לדעת שמה שלא אכתוב... את לא תתעייפי, יפה לך נשמה האהבה הזאתי....תמשיכי להיות כמו שאת, זה עושה טוב וחם בלב.... אוהבים אותך!!!!

ה ../images/Emo82.gif שלנו, תמיד יש בו ../images/Emo23.gif

... אך לא תמיד לבבנו מדבר - הוא תמיד מקשיב, תמיד מלטף, יש לו חיבוק לכל אחד, הוא לעולם לא שואל, הוא הכל מקבל, ומרגיע כל בוכה ונפחד... הבית הזה - אין לו קירות, הוא עטוף בזרועות אהבה שלובות, אין לו רצפה קרה למגע, יש לו שטיח כרשת תקווה...

למעלה