צעד ראשון - שאלה תשיעית

OA ענת

New member
צעד ראשון - שאלה תשיעית

"הודינו שאנחנו חסרי אונים מול התמכרותינו, שאבדה לנו השליטה על חיינו" * תאר לאיזה מצבים מסוכנים הביאה אותך ההתמכרות? תן דוגמאות. * תאר לאיזה התנהגויות לא שפויות הביאה אותך ההתמכרות? תן דוגמאות. * האם התמכרותך הביאה אותך לאיבוד זיכרון? תן דוגמאות. * תאר לאיזה התנהגות הרסנית הביאה אותך התמכרותך? תן דוגמאות.

חוסר שליטה על האוכל.

הדבר שאני לא יכולה לשכוח בהתמכרות שלי לאוכל שאבדה לי השליטה על חיי היא כאשר הבן שלי שהיום בן 24 היה בן 6 והיה לויום הולדת ואני אפיתי לו עוגה וידעתי שאני יכולה לאכול לו אותה ולכן ציפתי אותה רק בשעה 12 בלילה של יום שישי אור ליום שבת. והילדים היו מוזמנים ליום שבת בשעה 11 בבוקר. לאחר שציפתי את העוגה והלכתי לישון הרגשתי שהמקרר קורא לי ואז קמתי פתחתי את המקרר ראיתי את העוגה מולי וזהו מאז כבר לא יכולתי לישון לקחתי חתיכה ממנה ואמרתי לא נורא אני אפרוש להם חיתכות במפיות נייר חזרתי למיטה ושוב המקרר קורא לי ושוב אכלתי עוד 2 חתיכות בקיצור הגעתי לחצי מהר מאד ועד שגמרתי את כל העוגה הבלגן הגדול היה לי כי אני שומרת שבת ולא עושה עוגות בשבת . ואחרי שהעוגה היתה בבטן שלי אז הבנתי מה גודל האסון . בעלי התעורר בבוקר התביישתי להסתכל לו בעניים וסיפרתי לו שכאשר ציפתי את העוגה היא החליקה לי מהידיים. וזאת בשבילי היתה התנהגות לו שפויה אבל היתי לבד עם המחלה לו ידעתי שאני חולה חשבתי שאני לא נורמלית ופחדתי לספר לאנשים. ותודה לאל עד שהגעתי לחדרים הנפלאים של OA ששם מצאתי את הבית שלי וכעט את המחשב שעוזר לי ממש לממש את התוכנית כל יום ביומו כי בכל אופן לצאת כל יום לפגישה זה גם קשה וגם לא זול, מבחינת דלק תשלום .אבל שוב תודה לאל ואני מודה לכל מי שתורם שיהיה לנו את הנוחיות הזאת שכל דבר שכואב לי במקום לרוץ למקרר אני נכנסת לחדר המחשב ומתפרקת אתמול הלכתי לדיאטנית שלי וירדתי 600 גרם אחרי פסח זה יפה מאד אבל אני חושבת שזה גם בגלל המחשב אני פשוט לא עסוקה במה לאכול אלה במה לכתוב. וזה עוזר לי מאד ואני מאד מודה ומוכירה לכל מי שתורם .

למעלה