צעד ראשון - שאלות לאכלני יתר

OA ענת

New member
צעד ראשון - שאלות לאכלני יתר

השאלות הללו מתוך החוברת הלבנה מיועדות לאכלני יתר - אין לי שאלות מקבילות למכורים ואני לא חושבת שהם רלוונטיות להתמכרויות אחרות. * כתוב תיאור פיזי של עצמך, בקש ממישהו אחר לתאר אותך פיזית ועמוד על ההבדלים - מה אתה מסיק מהבדלים אלו? * שקול את עצמך וספר למישהו כמה אתה שוקל? * מדוד הקפים - את הקף הכתפים, החזה, המותנים, הירכים, מדוד את הקף הצאוור, הזרוע והירך. * ספר למישהו מה המידה שלך בבגדים? * תאר מה אתה מרגיש שאתה עומד עירום מול המראה? מתי בפעם האחרונה עמדת עירום מול אנשים? מה אתה מרגיש שאתה עומד עירום מול אנשים אחרים? * מה אתה מרגיש שאתה רואה אנשים שמנים? * תאר את המגבלות הפיזיות שלך שהן תוצאה של משקל יתר או בולמיה? * הכן אלבום תמונות מילדותך ועד עכשיו. כתוב ליד כל תמונה איך הרגשת באותה תקופה ומה אתה זוכר ביחס לתמונה. רשום מה אתה זוכר ביחס למשקל שלך אז, ביחס לבגדים שלך, למידות גופך. * הגב להצהרה - "אין חופשות בנוגע לאוכל, אני צריך לאכול בצורה דומה 356 ימים בשנה" * הגב לביטוי - "רק להיום" * איך שני האחרונים מסתדרים ביניהם? *מה דעתך לגבי המושג - "אוכל שווה אהבה" * רשום את המאכלים ש: -לא תוכל לאכול לעולם -תוכל לאכול רק בבית -לא תוכל לאכול בבית -עליך לשקול או/ו למדוד -עליך לאכול בתחילת או בסוף ארוחה בלבד -עליך לאכול בתחילת או בסוף היום בלבד

למעלה