צעיף צבעוני ביותר

צעיף צבעוני ביותר ../images/Emo13.gif

והמתכון (שלקוח מכאן - http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=23456.0) - קודם כל, קיצורים להוראות: צ2ק - צמה של 2 עיניים, קדימה - מעבירים את העין הראשונה למסרגת עזר לחזית העבודה, סורגים ימין את העין הבאה, מחזירים את העין ממסרגת העזר למסרגה שמאל, וסורגים ימין. צ2א - צמה של 2 עיניים, אחורה - מעבירים את העין הראשונה למסרגת עזר לצד האחורי של העבודה, סורגים ימין את העין הבאה, מחזירים את העין ממסרגת העזר למסרגה שמאל, וסורגים ימין. הדוגמא נסרגת על כפולות של 6 + 1. שורה 1 (צד ימין): 1 ימין *צ2ק, 4 ימין*, לחזור מ-* עד *. שורה 2: 4 ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד לשתי העיניים האחרונות, 2 ימין. שורה 3: 2 ימין, צ2ק, *4 ימין, צ2ק* לחזור מ-* עד ל-3 העיניים האחרונות, 3 ימין. שורה 4: 3 ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד ל-3 העיניים האחרונות, 3 ימין. שורה 5: 3 ימין, צ2ק, *4 ימין, צ2ק* לחזור מ-* עד לשתי העיניים האחרונות, 2 ימין. שורה 6: 2 ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד ל-4 העיניים האחרונות, 4 ימין. שורה 7: *4 ימין, צ2ק* לחזור מ-* עד לעין האחרונה, 1 ימין. שורה 8: 1 ימין, *1 שמאל, 5 ימין* לחזור מ-* עד *. שורה 9: *4 ימין, צ2א* לחזור מ-* עד לעין האחרונה, 1 ימין. שורה 10: ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד ל-4 העיניים האחרונות, 4 ימין. שורה 11: 3 ימין, צ2א, *4 ימין, צ2א* לחזור מ-* עד ל-2 העיניים האחרונות, 2ימין. שורה 12: 3 ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד ל-3 העיניים האחרונות, 3 ימין. שורה 13: 2 ימין, צ2א *4 ימין, צ2א* לחזור מ-* עד ל-3 העיניים האחרונות, 3 ימין. שורה 14: ימין, 1 שמאל *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד לשתי העיניים האחרונות, 2 ימין. שורה 15: 1 ימין *צ2א, 4 ימין* לחזור מ-* עד *. שורה 16: *5 ימין, 1 שמאל* לחזור מ-* עד לעין האחרונה, 1 ימין. החלפתי צבע כל 6 שורות. כשהגעתי לאורך שניראה לי, סגרתי, ומסביב סרגתי במסרגה אחת (מה שמסומן כ-X בהוראות לקרושה (חצי עמוד?)), ושוונצים. וזהו
(יש עוד קצת תמונות בבלוג שלי
)

iris3111

New member
וואו גוגי איזה יופי ואיזו ציבעוניות

כל הכבוד כייף ליפתוח ככה את השבוע. זה הצעיף שהראית לי בצאט? ותודה לך על המתכון.

מדגימה

New member
גוגי שלום לך../images/Emo201.gif

אני כל הזמן מתפאלת מהיצירות שלך, את אלופה, אני מבקשת עזרה אם עכשיו כתבת את ההוראות האלה, ואני רוצה להדפיס אןתם, הבנתי שאני צריכה קודם להעתיק לוורד ואז להדפיס איך אני עושה זאת תודה לך מראש

תודה ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שצריך להעתיק לוורד קודם? אם תסתכלי בהודעה, בשורה למטה (איפה שיש "מסר למחבר/ת", "שליחה באימייל" וכו', יש שם גם "הדפסה"

למעלה